Light Fettuccine Alfredo - Mynutritionalpal.com

Valgus Fettuccine Alfredo

Nii et me kõik teame, et pühad võivad olla toiduse sõbralikkuse seisukohast üsna unforgiving. Ma tean, et mul on lihtne öelda, et pühad tulevad vaid üks kord aastas, nii et ma väärivad pisut tähistama ja anduma. Ma teen seda. Isiklikult arvan, et peame pühade ajal natuke rõõmu andma, see annab meile rohkem põhjust neid ootama. Ma olen ka ustav, et söömisel on tasakaalus. Mulle meeldib minu tervislik toit ja ma armastan sind lahke toitu. Terved hoiavad mind hästi, terved, ja jumalakartlikud hoiavad mind õnnelikuks. Kas see teeb mulle emotsionaalse sööja :)? Ma olen naine, mida ma saan öelda? Igatahes, ma armastan armastust Fettuccine Alfredo, kuid see on raske kalorite ja rasva pakkimine, mulle ei meeldi teha rohkem kui kord kuus. Kuid ma tahan seda rohkem kui seda, et ma otsustasin luua tervislikuma õe retsepti, rohkem joonist sõbralik Light Fettuccine Alfredo. See ei ole rasvavaba retsept. Ma arvan, et oleks võimatu teha rasvavaba versiooni, sest see eeldaks Parmesani juustu absoluutset kasutamist, ja me ei suutnud arvata, et Fettuccine Alfredo võiks nüüd olla?

Selle retsepti loomisel otsustasin, et ma ei saa kreemi täielikult välja jätta. Pigem asendasin ma suurema osa kreemi, mida kasutati teie keskmisel Alfredo kastmes madala rasvasisaldusega piimaga ja vaid mõne supilusikatäis koorega. Ma vähendasin ka Parmesani kogust võrreldes oma Alfredo keskmise kastmega, seejärel lisades 1 tl sidrunimahla, et jäljendada Parmesani täiendavast puudest. Lisati Neufchateli juust, et anda kastmele sile, rikas ja kreemjas tekstuur ilma oluliselt kalorite ja rasva arvuta. Seejärel lõpetasin ma kaunistatud pastat värske peterselliga, et lisada Romano juustule värskust ja kergeid piserdusi, et lisada veel üks kiht maitset (ja mulle meeldib kokku panna Romano ja Parmesan koos maitsega, nii et ma ei suutnud vastu panna). Selle roogi lõplik kalorite arv on õiglane ja tasakaalus 370 kalorit, milles on 14 grammi rasva, mis on nii palju väiksem, kui see on ebaotstarbelisem konkurent, kuid see oli näiliselt lihtsalt koorikas. Võimalik, et soovite, et soovite rohkem kui 1 serveerimist (ma läksin pakendisuurusega vastavalt pakendil märgitud saadetise suurusele), kuid isegi siis on teil palju parem kui täissuuruses Alfredo. Naudi!

Pidage meeles, et tellite Mynutritionalpal.com uudiskirja, et saada oma postkasti saadetud uued retseptiteated!

Jälgi Mynutritionalpal.com Facebookist | Instagram | Pinterest | Twitter kõigile värskeimatele värskendustele, retseptidele ja sisule.

Prindi

Valgus Fettuccine Alfredo

5 häält 1-st

Kas sa tegid seda retsepti? Jäta ülevaade.

Saagikus: teenib 4

Küpsise aeg: 20 minutitKoguaeg: 20 minutitCalories: 370 kcal

Koostisosad

 • 8 untsi. fettuccine pasta, kuumtöötlemata
 • 1 1/2 spl või
 • 1 1/2 tl. Jahu
 • 1 1/4 tassi piima
 • 2 spl suurt kreemi
 • 1 tl sidrunimahla
 • 1/2 tl soola või maitsta
 • 1/4 tsp küüslaugupulbrit maitse järgi
 • 1 1/2 untsi. värskelt peeneks hakitud Parmesani juust (1/4 tassi + 2 Tbsp kergelt pakitud)
 • 2 oz Neufchateli juustu (umbes 1/3 vähem rasvkoore juustu), kuubikuteks lõigatud
 • värskelt jahvatatud valge või must pipar, maitse järgi
 • tükeldatud värske peterselli garniseks, valikuline
 • peeneks hakitud Romano juust või rohkem Parmesan serveerimiseks, vabatahtlik (kalorite arv ei ole lisatud)

Juhised

 1. Juhised:
 2. Pasta pasta vastavalt pakendis loetletud juhistele. Vahepeal sulatage keskmise kuumusega kastrulis keskmise kastmega. Kui täielikult sulatatakse, segatakse jahu ja küpseta, segatakse pidevalt 2 minutit. Lisage vähe piima aeglaselt, vihmastage intensiivselt, kuni iga peale lisandub sileda. Segage kreemi, sidrunimahla, soola ja küüslaugupulbrit. Pange pidevalt segades, et vältida tükkide moodustumist, küpseta kastet, kuni segu paksub ja hakkab õrnalt mullima.
 3. Vähendage soojust madalamaks, lisage Parmesani juustule ja Neufchateli juustule ning segage, kuni juust on sulanud. Soovi korral segage mõni söögikartuli pasta vett õrna kastmega. Puhastage ka küpsetatud pasta (ÄRGE loputage pastaid koos veega või pasta-kastmega), seejärel valage kuivatatud makaronid kastmesse ja viskige ühtlaselt katteks. Serveeri kohe, maitsestatud pipraga, valikulise peterselli ja Romano juustuga.

Toitumise faktidLight Fettuccine AlfredoAmeerige teenindamiseksKaloreid 370 kalorit rasvast 126% Päevasest väärtusest *Kogu rasv 14 g 22%* Igapäevaste väärtuste protsent põhineb 2000. aasta kaloritelisel dieedil.

Like this post? Please share to your friends:
Lisa kommentaar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: