Tume šokolaadiga mandli mark meresoolaga

Tume šokolaadiga mandli mark meresoolaga

See lihtne retsept madala carbi tume šokolaadi mandlkook Mere sool sobib nii paleo kui ka keto dieedi jaoks. See on ka suurepärane ravimeetod diabeetikutele.

Ma pidin oma süsivesiku tarbimist suurendama, kui olin rase paar aastat tagasi, nii et ma võtsin vaheaegast regulaarselt madala süsivesinike sisaldusega dieeti. Üks asja, mis mulle tegelikult meeldis, olid Ghirardelli pimedas šokolaadibaraadil merepõhja ja mandlitega.

Ma arvasin, et soolase šokolaadi maitse võib olla raseduse iha. Kuid ma leidsin hiljuti selle maitse mõtlemise ja mõtlesin, kas seal oli suhkruvaba versioon.

Nagu enamik häid karbamiidi suupisteid, peate tegema ise oma. Niisiis, ma tulin selle retseptiga madala carbi tumeroosa šokolaadi mandli koorega meresoolaga.

Kas teadsite, et saate oma šokolaadi lihtsalt sulatada toiduainetega kakaovõid korrapäraselt magustamata kakaoga? Kui ma üritasin Amazon.com toidugrupi kakaovõid osta, siis ma nägin seda.

Isegi kui hea kvaliteediga kakaovõi on kallis, olen avastanud, et selle olulise koostisosaga on odavam suhkruvaba šokolaad kodus valmistada. Enamik madala süsivesikutega šokolaadi sisaldab maltitooli magusainena, mille suhtes olen väga tundlik. Sellepärast ma eelistan šokolaadi, mis on magustatud stevia ja erütritooliga, mis mind ei häiri.

Selle soolatud šokolaadi mandlkoori jaoks vajasin molluskuivat röstitud mandleid, kuid röstitud mandleid, mis ei ole soolatud, pole alati lihtne leida. Lõppkokkuvõttes ostes toores mandleid ja röstitud need ahjus.

Küpsetamise pähklid ahjus on väga lihtne teha. Ma lihtsalt panin mandlid välja küpsetusplaadile ja küpseta neid temperatuuril 350 ° F 10-12 minutit.

Küpsetusaja lõppedes oli maja täis armas alasti maitsega lõhn. Pärast ahju väljavõtmist jätkavad pähklid süüa, nii et ma lasen neil enne käitlemist istuda vähemalt viis minutit.

Röstitud mandleid on palju kergemini tükeldada kui toores. Sul ei pea hakkima hakkliha šokolaadi mandli kooride valmistamiseks, kuid ma tahtsin jäljendada Ghirardelli tumedat šokolaadi meresoola ja mandlitena, mis sisaldab hakitud röstitud mandleid.

Ma hakkasin mandleid käsitsi, kasutades nuga, aga ma mõtlen, et osta mutrihüls, et seda lihtsamaks muuta. Ma ei saa kunagi ühtlaselt hakitud pähklit, kasutades selleks köögikombaini või käsihapperit ning need tööriistad tekitavad alati pähkli tolmu. Olen lugenud, et spetsiaalselt peenestatud pähklite jaoks mõeldud seade on parim vahend, mida kasutada, kui te ei soovi käsitsi hakitud pähklid.

Iga kord, kui ma teen šokolaadikoori, valatakse see alati madalale küpsetuspaketile, millel on pisut vett plastikust. Nagu teismeline, kasutasin ma šokolaadikompvekide valmistamist kristalliseeruvas kaupluses ja see on see, mida me kõik karastavad šokolaadipõhised kompvekid.

Plastmassist mähise all oleva väikese koguse vee lisamine hoiab plaadi kleepumisest pannile. Mul on retsepte valge šokolaadi mandlkoori ja kookospiima valge šokolaadi jaoks, mis on valmistatud sama meetodi abil. Kui soovite, võite kasutada ka silikoonvärvi või pärgamentpaberi.

Ma arvan, et kui ma tõesti tahtsin jäljendada Ghirardelli soolatud tumedat šokolaadibaari mandlitega, oleksin võinud seda segu šokolaadipõhja vormis valada.

Ma sain kümme tükki retseptist ja sõin 1-2 tükki korraga, nii et ma arvutan, et see on hea umbes 5 suupistete portsjoni jaoks. Mulle meeldib hoida kodus suhkrut tasuta šokolaad külmikus, aga ma pole kindel, kas see on vajalik.

See madala carb-tüüpi tumedat šokolaadibari meresoola ja mandlitega on kindlasti rahul minu iha. Järgmisel korral hakkan retsepti kahekordistama, sest see ei kesta kaua.

Like this post? Please share to your friends:
Lisa kommentaar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: