Suhkrumaisi maasika Limeade retsept - madala süsivesiku mahl

Suhkrumaisi maasika Limeade retsept – madala süsivesiku mahl

Kuumad suvepäevadel on külm jook teretulnud. See madala süsivesikute maasika limeade ilma lisatud suhkruta ei ole värskendav jook, et kustutada janu ja jahtuda.

Kuigi suvi ei ole siin Kagu-Connecticutis ametlikult jõudnud, on see viimastel päevadel kindlasti kuum. Kuid ma olen selline inimene, kes soovib energiat säästa, kus ma saan, nii et me pole veel sisse lülitanud konditsioneer majas, kuigi temperatuur on jõudnud 90 kraadi F.

Minu vanemad elavad endiselt majas, kus ma kasvasin, vaid mõne miili kaugusel. Ja nad pole selles majas kunagi kasutanud konditsioneeri, isegi siiani.

Ma tõesti naudin kuuma ilmaga palju rohkem, kui ma ei tule välja kliimaseadmega. Ja isegi kui ma seda sisse lülitan, pole termostaat kunagi seatud alla 76 kraadi F.

Kuumad värskendavad joogid on üks minu lemmik viisidest suvel jahtuda. See madala carb maasika limeade tõesti tabas kohapeal.

Võib küsida, kuidas ma hoida maja jahtuda ilma vahelduvvoolutajaga nii kuuma ilmaga. Ma oleksin armastanud ehitada hästi soojustatud rohumaja, mis töötab päikese ja maasoojusenergia süsteemides, kuid meie maja ehitamisel oli see tehnoloogia liiga kallis.

Meie eelarve oli tõesti tagasihoidlik, siis pidin ma minema palju odavamaid alternatiive maja suuruse saamiseks, mida ma tahtsin. Me võime nüüd neid asju endale lubada ja mulle meeldiks neid lisada, kuid see on just nüüd minu prioriteetsete nimekirjade hulgas piisavalt kõrge.

Ma paigaldasin enamikule meie aknadest aknakatted. Meil on suured aknad, nii et nende kaudu on palju soojust. Kellaklaaside keskel on õhk, mis toimib isolaatorina ja on tõesti aidanud külma ja kuuma õhu käes hoidmisel.

Teine asi, mida ma maja ehitamisel nõudsin, oli lae fännid kõigis suuremates ruumides. Lihtsalt võttes tuuletõmme lööb teid tõesti teeb tunda nii palju lahedam. Avatakse ka aknad õhtul, kui asjad hakkavad jahtuma ja sulgevad kõik üles hommikul, enne kui see uuesti soojeneb.

Tavaliselt reserveerin oma keskse õhukonditsioneeri soojuse lainete kasutuselevõtuks ja kui ettevõte on üle võtnud. Ainsaks erandiks on meie pööningul valmis ala, mis kasutab seda oma vahelduvvooluadapteri jaoks. See tõuseb kuumaks maja ülaosas, nii et me jahimeerime seda piirkonda, kui kasutame pööninguruume.

Meie maja asub mäestiku peal avatud alal, nii et suvel jõuame kena vaatega. Mulle meeldib veeta aega väljaspool ja sageli istuda meie väike kaetud veranda suvel lõõgastav külma jooki. See madala süsivesiku mahl on värskendav ravivorm, mida ma olen nautisin, sest ma istun väljaspool neid kuuma ilmaga.

Like this post? Please share to your friends:
Lisa kommentaar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: