Steve PaleoGoods Beef Jerky

Steve PaleoGoods Beef Jerky

Ma sain hiljuti Steve PaleoGoodsilt tootekasti, et proovida oma tooteid läbivaatamiseks. Nad pakuvad maitsvaid tooteid ja annavad tagasi kogukonnale!

Mul oli hea meel saada Steve's PaleoGoodsilt kasti! Kast sisaldas järgmisi tooteid:

  • Edela-Sriracha veiseliha Jerky
  • Kuivatatud maasikad
  • PaleoKrunch Original Grainless Granola
  • PaleoKrunch Apple Pie Grainless Granola
  • PaleoChef Maple Sinep

Sirachi keedetud veiseliha oli erakordne! Palju räpases on raske ja närida, kuid Steve Paleo jerky on pehme ja kergesti hammustada. See oli väga värske. Jerky on valmistatud rohumaalt toidetud musta Angusi veiselihast. Kasutatakse sellist mahla segu, mis sisaldab tomati, porgandi, sellerit, peet, peterselli, salatit, vetikassi, spinati, magusat kartulit, viinamarju, õunu, apelsine, virsikuid ja mango. Sellised mahlad annavad piimasele lihtsalt magususe, kuid mitte piisavalt, et teha vahet süsivesikutega. Ülejäänud koostisosad on vaid tavalised vürtsid, mis annavad talle suurepärase Sriracha maitse. Olen valmis proovima Steve PaleoGoods Buffalo stiilis White Chicken Jerky kõrval!

Kuigi enamus kasti toodetest olid madalad süsivesikud, mõned sisaldasid koostisosi, millest mõned võivad olla tundlikud. Mulle anti Original Paleo komplekti kott, mis on maitsekas segu veiselihast, makadaamidest, mandlitest, pekanipähklitest, kuivatatud maasikadest ja jõhvikutest. Kahjuks on kuivatatud puuviljad süsivesikuid, nii et mitte midagi madalate süsivesikute sööjate jaoks, kuid Paleo jaoks on see väga hea. Steve PaleoGoodsist pärit kuivatatud puuviljad on magustatud õunamahlaga, nii et ma ei soovita seda. Muidu üsna maitsev ja värske. Minu madala süsivesinike perekonnaliikmed sõid seda üles.

Kuumtöötlemata rohumahuga niisutamisel ja lihastikul PaleoStix'il on ainult 2 g süsivesikuid kotti kohta, mis on ainult 1 g süsivesiku kohta, kuid koostisaine on loetletud mesi, nii et sööge ettevaatlikult. Mõned teised PaleoStixi maitsed ei sisalda magusaineid ega sisalda null süsivesikuid ühe portsjoni kohta. Veiseliha pulgad olid pehmed, mahlakad ja väga maitsvad!

Originaal teralisest granola on mandlite, kookospähklite, päevalilleseemnete, kõrvitsaseemnete, kookosõli, mesi ja vaniljeekstrakti segu. See on üsna väike süsivesikuid 16 g kohta, milles on 7 g kiudaine ühes teeninduskottis. Minu jaoks oleks see parem ilma meele puudutamata. Kuna see oli üsna madal süsivesikuid, proovisin ma seda proovida. See meenutas mulle tervete granola baaride kasutamist, mida ma söön, aga palju vähem magusat. Õunapuu terakestad granola on palju süsivesikuid 27 g süsivesikuid, millest iga serveeringuga on 3 g kiudaineid. Ma ei suutnud seda süüa kuivatatud õunte suhkru süsivesikute tõttu.

Ma proovisin Maple Sinepit grillitud kanalihaga salatil ja see on suurepärase maitsega, ilma et oleks magus. Sellel on natuke vahtrasiirupit, nii et sa tahaksid seda süüa ettevaatlikult, et see võib põhjustada veretõusu. Ma leian, et mul on nii hea, kui ma ei paku enam.

Kui ma ei järgiks madala süsivesiku eluviisi, oleksin kogu Steve PaleoGoodsi toode. Minu kaheaastane täiesti armastas kuivatatud maasikad ja mulle meeldis, et see ei sisalda kunstlikku värvi või maisisiirupit. Ma võtsin väikese hammustuse ja see oli nagu söömine kristalliseerunud, sest marjad on magustatud õunamahlaga. Steve's PaleoGoodsis on suupistete ostmisel veel üks suurepärane võimalus, et 15% kõigist ostudest toetab Steve'i klubi riiklikku programmi, et hoida riskirühma kuuluvatel lastel probleemideta, kaasates nad osalemisega sobivates tegevustes. Tundub nagu suurepärane programm, mis toetab klubisid üle kogu riigi! Olen näinud seda, kuidas mu mehe noorte maadlusprogramm on viimase kümne aasta jooksul tehtud laste elus, nii et ma tean, et see on väga väärtuslik põhjus, mis muudab vahet, pakkudes lapsele positiivset väljapääsu, et oma aega veeta.

Siin on minu kaks aastat vana väike pilt, mis neid magusaid maasikaid naudib:

Like this post? Please share to your friends:
Lisa kommentaar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: