Šokolaadist koogikesed ja muud maapähklipuupähklid

Šokolaadist koogikesed ja muud maapähklipuupähklid

Otsin maapähkliha jahu retseptid? Proovige neid nõtke gluteenivaba madala süsivesiku cupcakes šokolaadi ja maapähkli maitsetega. Nautige neid tavalise või viimistletud külmakahjustusega.

 

Kuna ma olen olnud topsi meeleolus, otsustasin ma teha mõned šokolaadi madala Carbi koogikesed, et rahuldada oma šokolaadi iha. Kuigi ma olen kookospiimajaga katsetanud, otsustasin ma neid maapähklihuust teha.

Ma kavatsen katsetada kookosejahu järgmise šokolaadi cupcake partii jaoks. Üldiselt oli kook kerge, niiske ja väga maitsev. Nad olid nii head, ma mõtlen juba teistest maapähklihuust valmistatud retseptidest.

Ma otsustasin need koogikesed külmutada Swerve brändi kondiitri suhkru alternatiiviga valmistatud šokolaadipulbriga. Võite kasutada ka seda Low Carbi Chocolate Frosting'i retsepti, mida ma varem postitasin.

Need on minu esimene šokolaadiga madala süsivesiku cupcake, mille olen postitanud. Ja nad on mõnda aega suhkru- ja gluteenivaba.

Muud maapähklipuupähklid

Neile, kes otsivad täiendavaid maapähklihuustu retsepte, on mul järgmised retseptid:

Mini šokolaadi kiip-muffinid
Pannkoogid
Gluteenivaba leib
Šokolaadikübar maapähkli kook
Šokolaadikook
Maapähklivõi õied

Seal on tegelikult palju madala süsivesikute järgijaid, kes väldivad maapähklit, sest need on kaunviljad ja mitte pähklid. Siiski, kui vaatate plusse ja miinuseid, ei tundu olevat midagi valesti, kui sööte neid mõõdukalt.

Loomulikult peaksite kaaluma nende kvaliteeti maapähklihuust retseptide kasutamisel. Mitte kõik maapähklid pole võrdsed ja see on parem minna mahepõllunduslikult kasvatatud toodetega.

Loodan, et naudite neid madala Carbi koogikesi. Kui soovite süsivesikuid säästa, jäta lihtsalt kattekiht välja!

Like this post? Please share to your friends:
Lisa kommentaar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: