Sheet Pan Pizza, kala, krevetid ja kammkarbid

Sheet Pan Pizza, kala, krevetid ja kammkarbid

Lihtne teha lillkapsa leht pitsa kaladega, kammkarbid ja krevetid. See on mereandide väljavalitu rõõm ja sobib suurepäraselt Retsepäevadel.

Vaadates läbi kõik minu madala süsivesikute retseptid, märkasin, et mul ei ole palju mereandide retsepte. Noh, ma pean kindlasti seda muutma, sest ma armastan süüa kala ja karbonaate.

Connecticuti ranniku lähedal Long Islandi heli kasvatamisel on mul juurdepääs mõnele parimale kohalikule mereandele. Tegelikult on mereannid üks asju, mida turistid kõige rohkem meie piirkonnas tunnevad.

Suvel on alati tegemist värskete Maine'i homaaridega, mis on meie ala kohalikud. Ja minu abikaasa ja ma alati pommitame hobuste juures, kui hinnad on madalad.

Niisiis, ma arvasin, et ma jagan merevetikasõpradega suurepärast lillkapsa lehtpasta pitsa retsepti. Muidugi saate muuta täidiseid, kui te ei ole kala ja karbid, kuid ma arvan, et see on suurepärane võimalus pizza peal hoida.

Lillkapsa koorik on minu lemmik, sest ma leian, et see on suurepärane võimalus väikeste karbamiidide nimekirjas tervisliku vegiga hõivata. Muidugi, kui soovite, võite kasutada rasvajuust pitsatust, aga ma sooviksin kasutada köögiviljas sisalduvat koort.

Ma ei küpseta kodus palju kalu, kuna mu abikaas ei meeldi lõhna. Aga mulle meeldib selle tellida, kui ma söön välja. Ja meil on meie piirkonna parimad mereandide restoranid.

Enamik inimesi ei mõtle kala (va anšoovised) kui tavapärase pizza topping. Kuid selle lisamine krevettide ja kammkarpidega on maitsev viis lihtsa madala süsinikusisaldusega lehe pitsa peal.

Ja mereannid on suurepärane muutus veiselihast, kana ja peekonist. Ma mõtlen, et võiksite lisada mõned peekonitükid, kui soovite. Ma tunnistan, et peekon kipub kőik maitsta paremini.

Kuid te kindlasti soovite mereannidega kinni pidada, kui laupäeval on reede. Suurtes katolilises perekonnas kasvatasime sööma palju kalu nendel päevadel ja mu ema alati veendunud, et me ei teadnud, et sööks muid lihaseid kui mereannid.

Ka siis ei olnud mul kala sööja. Kala, nagu homaarid, karbid ja kammkarbid, olid need, mida ma eelistasin süüa. Kuid nendel päevadel meeldib mul veel palju kala.

Kuid te ei tea kunagi seda saiti retseptidest. Sellepärast ma lootsin tulevikus kala rohkem valmistada. Ja sellele mereandide lehele lisades pannipitsa oli suurepärane idee.

Krevetikokteil on pühade ajal populaarne eelroog ja me tähistame alati uue aasta mereandide tassiga. Tavaliselt on see homaari või krevettidega midagi.

Kuid ma olen ka suurte kammkarplastega ja mulle meeldib serveerides küpsetatud mere kammkarbid peamise roogi või söögiisu. Ja homaar bisque on kogu aeg minu lemmik supp.

Ma tunnen halb inimesi, kes on karpide suhtes allergilised. Nad on tõesti kaotanud. Õnneks pole mul toiduallergiat ja ma võin sööma päris palju midagi.

See on lihtsalt ebatervislik asi nagu rafineeritud suhkur, liigsed süsivesikud ja terad, mida ma nendel päevadel vältida. Kuid ma pole kunagi varem olnud nendega probleeme, mis on seotud nende liigse kaalu ja põletikuga.

Kas oled mereandide väljavalituks? Kui ei, siis kuidas peaksite selle madala carbi pizza peal olema?

Like this post? Please share to your friends:
Lisa kommentaar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: