Sauad ja kiviainakookid grillitud kana ja sidruniga - Mynutritionalpal.com

Sauad ja kiviainakookid grillitud kana ja sidruniga

Me just Las Vegasesse minnes 4-päevasele puhkusele läksime ja kui jälgite oma Instagram-i kontot, nägite, kui halvasti ma sõin nelja päeva jooksul järjest ja ma isegi ei postita seda kõike. Ma ütlen kohe, kui ma koju jõuan, käia tervislikus toitumisasjas, siin ongi, ja ma saan selle aja lõpuks s'mores :) Ma ei ole kunagi viimane Just nii ma teen seda, ma jään terveks hommikusöögiks, lõunasöögiks ja enamasti tervislikuks õhtusöögiks, siis mul on iga päev väike magustoit, ma lihtsalt ei suuda seda harjumust murda ega ma tõesti tahan.

Mul on selle idee minu vend-seadusega. Nad tulid koos meiega puhkusel ja ta oli tark ja tõi kaasa kõik need terved lõunad. Üks neist oli lihtsalt kinoa, kana ja mais, ja see tundus nii hea kui mu kalkuni võileib. Ma arvasin, et ma jatsin selle natuke ja lisatasin maha mõne sidruni ja suvikõrvitsa ning natuke rohelise sibula ja küüslauku. Oh ja sa ei saa fetaga kunagi minna valesti, eks? See on lihtne sissekäik ja see annab suurepärase lõuna või õhtusöögi. Mu mees ei suutnud saada üle, kui hea see oli, ja ta ütles, et ta soovib seda iga päev oma lõunasöögiks. Suvel olen kindel, et ma hakkan harjutama seda sageli kogu suhkrupeedi ja maisiga. Minu elus on vaja terveid kausid, ja see on hea algus! Pidage meeles, et see on mitmekülgne retsept, võite teha selle Mehhiko inspireeritud nõusse, lisades värske tsellendroo ja asetage feta koos cotija juustuga või võite teha itaalia, asendades rohelise sibula värske basiiliku ja peterselliga ning lisage natuke soovi korral punane sibul.

Pidage meeles, et tellite Mynutritionalpal.com uudiskirja, et saada oma postkasti saadetud uued retseptiteated!

Jälgi Mynutritionalpal.com Facebookist | Instagram | Pinterest | Twitter kõigile värskeimatele värskendustele, retseptidele ja sisule.

Prindi

Sauad ja kiviainakookid grillitud kana ja sidruniga

Kas sa tegid seda retsepti? Jäta ülevaade.

Saagikus: umbes 4 portsjonit

Koostisosad

 • 1 lib kana, grillitud, jahutage veidi ja kuubikuteks
 • 1 1/2 tassi kuiva quinoa
 • 3 tassi madala naatriumiga kanapuljongi
 • Sool ja värskelt jahvatatud must pipar
 • 3 spl oliiviõli
 • 1 tl sidrunimängu
 • 2 spl juustu sidrunimahla
 • 2 küüslauguküünt, hakitud
 • 2 keskmist suvikõrvitsat (1 lb), lõigatud 4 tükki pikkusega ja seejärel viilutatuna
 • 2 tassi värsket maisi
 • 1/3 tükk hakitud rohelist sibulat
 • 3 oz feta juustu purjus

Juhised

 1. Küpsetage kinokast kana puljong pakendis toodud juhiste järgi, hooajal kergelt soola ja pipraga. Laske veidi kergelt üks kord küpsetatud ja loksutage 1 spl oliiviõli ja 1 tl sidrunimängu.
 2. Kuumuta 2 spl split oliiviõli suurel paksusel keskmise ja kõrge kuumusega. Lisage küüslaugu ja küpsetage kümme sekundit, seejärel lisage suhkrupeedist suhkur ja mais ja saute, lase ainult aeg-ajalt, et kergelt pruuniks, umbes 8 minutit.
 3. Kvinoa pestakse suurkausse (või üksikute kaussidesse ja jagatakse kõik koostisosad kausside vahel), peal pannakse grillitud kana, suvikõrvits ja maisisegu, rohelist sibulat ja fetajuust. Jäänema sidrunimahla peal ja loksutama segu. Serveeri soe.
 4. Retseptallikas: Mynutritionalpal.com
Like this post? Please share to your friends:
Lisa kommentaar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: