Röstitud selleroru ja redis

Röstitud selleroru ja redis

Kas olete proovinud juursellerit? Seda madala carb köögivilja on tuntud ka kui seller juur. Röstitud selleroru ja redis on suurepärane kartulipõhine ananass.

Ma avastasin eelmisel nädalal uue köögivilja. Ma olen näinud mitmeid retseene kasutades seller root ja ma olin uudishimulik proovida seda madala carb köögivilja.

See kole otsin veggie on teada mitme nimega. Olen kuulnud seda nimetust juurseller, naeris juurviljad ja seller. See on juur erinevatest selleritest, mis on kasvatatud just selle suurele pirnikujulisele juurile.

Ma olen ilmselt näinud toidupoest tootesektoris sellerijuure, kuid ei teadnud, et see oli suurepärane väike süsivesikute alternatiiv kartulitele. Ja see ei ole väga kena vaatega köögivilja. Tegelikult tundub see üsna kummaline. Kuid ma olin valmis seda proovima, kuulnud suuri asju selle imelise köögivilja kohta.

Väiksemad juured peaksid olema parimad, nii et ma haarasin ühe pisut suurem kui pehmepall. Ma unustasin selle kaaluda, aga ma ütleksin, et see oli ilmselt umbes pool ja pool.

Kui kaotad selle, siis kaotad palju root. Ma katkestasin alt üles katmata juured ja kasutasin nööri, et koorida välimine nahk ära.

Pärast seda, kui seller on juure lõigatud ja õhuga kokku puutunud, võib see pruuni olla õunte ja kartulite sarnane. Ma veendun, et muljetavaldav sidrunimahlaga on suur kauss veest, et purustatud juursellu pruuniks muutuks.

Redistikad on veel üks naturaalne karbonaadist koosnev köögivilja, mida saab kasutada kartulite asemel. Olen lugenud, et nad on röstitud veidi magusad, nii et ma arvasin, et ma segun selle koos selleriruumi tükkidega.

Ma kasutasin lihtsalt oliiviõli, et kaunistada tükid hästi. Seejärel piserdati mõnel maitsestamisel. Saate kasutada mis tahes maitsestamist, mis teile meeldib. Värske rosmariin on see, mida valisin koos mõne soola ja pipraga. Väike küüslauk on alati tore, aga ma jätsin sellel ajal välja.

Köögiviljade tükid hakkasid küpsetama. Mul oli neid veidi üle tunni ahjus. Nad olid kena ja pehmed ning nad olid pruuniks hakanud.

Röstitud selleroru oli fantastiline ja redis lisasid meeldivat magusust, mida porgandid teeksid. See teeb maitsvat roogi koos grillitud praadiga.

Ma näen, kuidas juursellerit võib lõigata ja küpsetada friikartulidesse või laastudesse. Kindlasti pean veel rohkem selgete juurtega katsetama. See on süsivesinikke veidi kõrgem kui teised vähese süsivesiku sisaldusega köögiviljad, kuid ma arvan, et see on tervislik külg, mida saab mõõdukalt nautida.

See on lihtne tass, mida saab nautida iga söögikorra ajal, kuid see on piisavalt elegantne, et teenida pühade ajal ja teistes erilistes õhtusöökides. Ma kahtlen, et enamik minu laiendatud perekondi on seda proovinud, nii et ma pean seda tegema järgmisel korral, kui läheme juurtega sealiha.

Ma pole ikka veel toidukaupluses leidnud jicama'i, aga mulle öeldi, et see on saadaval vähemalt ühes kohalikust turust. Ma hoian silmi selle eest.

Mulle öeldi, et see on tavaliselt roppudega ja mõnikord peate seda küsima, kuna nad mõnikord jätavad selle tagasi. Ma pole kindel, miks nad seda teevad. Võibolla nad peidavad seda kõigi "eriliste" klientide eest.

Like this post? Please share to your friends:
Lisa kommentaar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: