Peach vaarika sorbett

Peach vaarika sorbett

Eelmisel reedel kutsusin ma mõne sõbra üle pika lubjaõhtuse ajaks sorbet ja šampanjat. Ma tegin sellel pärastlõunal sorbeti ja tüdruksõber tõi külma šampanja. Valides magusat külmutatud puuvilju, valasime viletsa vahuveini ja jahutati oma elutoas, enne kui see kuum suveöö läheb välja. Hea söök ja vaimud olid head ettevõttes: kas see võib olla parem kui see? Ma arvan, et ei.

Peach sorbet tundus minu meelest lihtsalt liiga lihtne ja liiga magus, nii et ma otsustasin segada ka mõne küpsetatud vaarikaid. Ma leidsin paljutõotava virsiku sorbet "Kasutage tegelikku võid", seejärel loputades paar raspberry sorbee retsepte. Ma märkasin, et virsiku sorbettretsept kutsus virsiku kuumutama, samas kui ükski vaarika sorbet retseptidest ei nõua toiduvalmistamist. Niisiis ma virtsin virsikud, lase neil jahtuda ja seejärel lisada vaarika-püree. Ma arvan, et ma tegin õige otsuse.

Kuna ma olin kiirusel, et täna pärastlõunal sorbet teha, polnud ma karjama suhkrusisaldusega, et see ei tule välja õigesti. Ja oh mu, see tuli välja just nii. Ma ei muudaks midagi selle üle.

Peache sorbet sooja viilu mustri virsiku galette: tee seda.

Magusad virsikud vastavad küpsetatud vaarikatele selles veetlevas, kogu looduslikus suvise sorbis.

Koostisosad

 • 6 keskmist, küpseid virsikuid (umbes 2,25 naela)
 • 6 untsi värsket vaarikat (üks väike konteiner)
 • ¾ toorikut (turbinado) suhkrut
 • ⅔ tassi vett
 • 1/2 sidruni mahl

Juhised

 1. Koorige ja viilutage virsikud kuubikuteks.
 2. Kombineeri virsikuid, toorsuhkrut ja vett keskmise kastrulis. Katke ja küpseta keskmise kuumusega veidi üle 10 minuti, kuni virsikud on pehmed.
 3. Eemaldage virsiku segu kuumusest ja laske aeglaselt segada.
 4. Vahepeal püreesupp on teie segistis olevad vaarikad. Seente filtreeritakse välja, valades vaarikapüree läbi peene võrgu nõrgendaja. Vajutage vedelikku läbi puurauguri suure lusikaga või spaatliga ja eemaldage seemned.
 5. Kui virsikud on jahutanud, kombineeri vaarikapüree ja virsiku segu segistis. Sega kuni sujuvaks ja jahutage segu külmikusse.
 6. Järgige oma jäätise valmistaja juhiseid. Naudi!

Märkused

 • Valmistatud valge virsiku sorbeti retseptiga, mis pärineb David Lebovitzi Perfect Scoopist
 • Kui soovite proovida seda sorbet šampanja / vahuveiniga, pakun ma korralikku Prosecco pudelit. See on peaaegu nagu virsikune!

▸ toitumisalane teave

Näidatud teave on online toitumise kalkulaatori poolt antud hinnang. Seda ei tohiks pidada professionaalse toitumisspetsialisti nõuande asemele.

Like this post? Please share to your friends:
Lisa kommentaar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: