Madala rasvasisaldusega köögivilja supp (kohese pudeli või pliidiplaat)

Madala rasvasisaldusega köögivilja supp (kohese pudeli või pliidiplaat)

Killuke madala rasvasisaldusega köögiviljasupp see on lihtne teha Instant Pot või ahju ülemises osas. See on AIP Paleo sõbralik retsept, mida on lihtne valmistada.

Ma kasutasin hiljuti oma elektrilist survetorti, et valmistada kodus valmistatud luuvilja. Jahipidamise hooaja jooksul olen kasutanud hirvede luid, et teha mõned partiid puljongist. See töötab suurepäraselt minu madala süsivesikute veiseliha hautis, kasutades lihana liha.

Kuid mu abikaasa vajas muudust kõikidest hirvedest, nii et ma röstsin terve kana ahju nädalavahetuse õhtusöögiks. Ja ma pange alati rümp, mida saaksin kana supil ja supi jaoks kana.

Lõppkokkuvõttes kasutasin palju kodust laoseisu. Niisiis tulin koheselt potis valmistatud lihtsa karbonaadist köögiviljasuppi. Retsept saab keedetud ka ahju või aeglase pliidiplaadiga.

Sa tahad olla ettevaatlik, et köögivilju mitte liiga kastma, nii et nad ei pruugi pehme. Ma leidsin kümme minutit kõrge rõhu all oli vaid piisavalt aega, sest köögiviljad ei küpseta, kuna pot sattub surve alla.

Kuna suppe kuumutatakse ahjus mõnda aega. Otsustasin lasta supp istuda elektrilises rõhukapis pärast küpsetamise tsüklit enne rõhuregulaatori avamist.

Mul ei olnud palju värskeid köögivilju, nii et ma haarasin ühe kilo kotti külmutatud lõigatud roheliste oadest. Ja minu sügavkülmikus oli ühe kilo kott külmutatud tükeldatud spinati lehti, nii et ma kasutasin ka seda.

Üks asi, mida ma hakkasin oma supp ja hautis kasutama, on orgaaniline kõrvitspüree. See paksub alus ja lisab kena maitse. Sellepärast ma kasutasin seda madala carb köögivilja suppi. Plus, see on AIP paleo sõbralik.

Esimene kord, kui ma kasutasin kõrvitsat tomati asemel, oli minu Türgis kõrvitsa tšilliga. Ma olen juba harjunud kasutama kõrvitsat. See lisab süsivesikuid, kuid enamiku köögiviljade süsivesikuid, ma ei arva, et see oleks minu jaoks probleem.

Ma olen ka valmistanud kõrvitsa lasagnat, kasutades lihasaadlaid. See on üks minu lemmiklaagna retsepte kogu aeg. Ma pole kindel, kuidas kõrvitsa pitsat maitsta, aga ma olen näinud peet ja kõrvitsa valmistatud pitsa kastme retsepti.

Rohelised oad on ka süsivesinikke veidi raskemad kui muud vähese süsivesikutega köögiviljad. Nii võite need välja jätta või asendada madalama süsivesikutega, nagu spargel. Tegelikult, mida te kasutate selles madala carb köögivilja supp peaks olema köögivilju, mida teile meeldib süüa.

Kale või bok choy on selles supimas ka maitsev. Nii et tehke kohandatud segu. Või võite lisada ka mõnede külmutatud segatud köögiviljade kotid, et kärpida ettevalmistusajaks. Niimoodi ei pea te viilutamist ega tükeldamist tegema.

Kui teil pole Instant Pot'i, võite selle ketoorkeitsi lihtsalt küpsetada või aeglustada selle Crock Pot'is. Olen esitanud juhiseid ahju kuumutamiseks. Aeglane pliit oleks sarnane.

Selleks, et aeglaselt seda suppi valmistada, pühkige kõik koostisosad potti ja küpseta madalal. See peaks olema 3-4 tundi valmis. Kui teil on muret ükskõik millise köögiviljundite järele, mis saavad sügavamaks või kuumtöötlemiseks, lisage need viimase kümne minuti jooksul aeglaselt küpsetades.

Kuigi võite seda suppi ahjus või aeglase pliidi abil süüa, eelistan ma kasutada elektrilist survetorti. See on üsna automatiseeritud ja kiiremini kui kaks teist võimalust. Mulle kulus veidi aega, et saada mugavat survet toiduvalmistamiseks, kuid nüüd olen ma konksul.

Kas teil on Instant Pot või muu elektriline survepliit? Kui jah, siis leiad suurepärase kogumiku retseptid, mida igapäevaselt postitatakse minu spiraedipritsi retsepti Facebook lehel.

Like this post? Please share to your friends:
Lisa kommentaar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: