Madala rasvasisaldusega kohvi piimakokk - lisatud suhkrut

Madala rasvasisaldusega kohvi piimakokk – lisatud suhkrut

See on kiire ja lihtne madala süsivesikutega kohvi piimakokk on suurepärane haarata ja minna suve raviks. Lihtsalt pange kõik koostisained segistisse ja laske sellel keerata!

Üks minu lemmikjookidest enne täiesti madalat carbi oli MooLatte. Me ei jõudnud sageli Dairy Queenile, kuid kui me tegime, meeldis mulle saada MooLatte, nii et ma saaksin oma jäätist autos sõidu ajal ilma segadust tekitada.

Ma olen ka kogu asjana kohvi armuke. See suhkruvaba kohvi piimakokk on minu spin kohvi moolatte juua.

Kolledžis tagasi veetsin ma mõneks aastaks teenindajana kagus Connecticuti jäätise restoranis. Nad pakkusid piimajõusid, kuid need olid täiesti erinevad sellest, mida ma olin harjunud.

Minu idee piimakokkidest oli see jäine kreemjas jook, mis sisaldas jäätise baasi. Kuid jäätisest restorani, kus ma töötasin, oli Rhode Islandis asuv keti, kus piimakook on lihtsalt piim ja maitsestatud siirup, mis on kokku segatud. Nad nimetasid paksu jäätise jooki, mida kasutati pigem frappe kui piimakokteiliks.

See võttis mulle veidi kasutusele ja paljudele klientidele segi ka need kaks, nii et ma pidin seda erinevust selgitama. Tegelikult, kui inimesed tellisid piimakoksi, küsiksin alati, et veenduks, et see oli see, mida nad tõesti tahtsid, sest minu jaoks oli see lihtsalt maitsestatud piim. Ilmselt on mõnes New Englandi kohas paks jäätise raputamine frappes ja piimajoogid on lihtsalt piim, mis on hapendatud siirupiga.

Kui teie segistis ei tehta jääl väga head tööd, siis soovite kasutada purustatud jääd. Tänu minu poja ja tema sõbra eest, meie sügavkülmiku jäämasin ei purusta enam jääd, nii et ma pean segisti tegema.

NutriBullet teeb nii nii tööd jääga, et ma kasutasin vana segu, mida pean esimesena purustama. See kohvipiimahl on suvine jaht. Järgmisel korral võin ma lisada väikese kakaopulbri kodus madala süsinikusisaldusega moto MooLatte jaoks.

Like this post? Please share to your friends:
Lisa kommentaar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: