Madala rasvasisaldusega kana brokkoliõli koos koorekiimaga

Madala rasvasisaldusega kana brokkoliõli koos koorekiimaga

Väga kiire ettevalmistus madala carb kana brokkipanikoogid koorekihaga. See on tehtud täiesti nullist, tuginedes konserveeritud suppialusele.

Ma otsisin kanafilee spargelkapsast, mis ei kasuta konserveeritud suppi. Miks? Kuna need sisaldavad tüüpiliselt tärklisi, mis ei sobi alandatud karbamiidi dieedi jaoks. Kas see pole see kastmes huvitav? Vaadake minu muud madala süsivesiku kokteilikoogid.

Nii hakkasin ma otsima alternatiive, et valmistada paks koorekastmes, kasutades ainult tervislikke toidu koostisosi. See ei võtnud liiga kaua aega, enne kui ma leidsin mõne retsepti idee.

Ma koostasin oma kollektsiooni vana kokaraamatul sarnase retsepti alusel madala süsivesikutega kastmetega spargelkapsa, mis sisaldas koor juustu ja kana retsept. Üks muutus, mille ma tegin, oli parmesani juustu lisamine, sest mulle meeldib maitse, mida see toob nii kana kui ka brokoli peale.

Järgmisel korral võin pritsida mõned peenestatud sealiha kamarad, et anda sellele veidi nõgusat pealispinda. Ja see hoiab ära kana ja brokkoli pruulimise ahjus.

Kui teil on külmkapis või sügavkülmikus keto leib, siis ka see väike karboolist brokkipähklipüree, mis sobib hästi puruks.

Nagu enamik suupisteid, on see väga lihtne visata koos. Ma tegin kana enne küpsetamist pruuniks. Kuid ma pole kindel, kas see on täiesti vajalik.

Ma pidin ikkagi suhkruid valmis tegema. Ja see on ilmselt kõige paremini sulatada kreemjuust koorne topsi kaste esimene.

Võib teha mõningaid muudatusi, et muuta see madala süsivesiku kana spargelkapsa koos koorjuustu ja kana veelgi lihtsamini valmistada. Ma olen päris kindel, et seda saab teha koorega pudelis või kiirkapis.

Et aeglustada küpsetamist, peate lihtsalt tegema kõik koostisosakesed. Seejärel laske sitapeal hoida 6-8 tundi madalas.

Rõhk pliit oleks väga sarnane. Võimalik, et piimatööstuse tõttu peate küpsetamise lõpuks lisama kreemjuustu ja hapukoore.

Teile meeldib, et selles lihtsas madala süsivesikutega spargelkapsas, mis on kooritud juustu retseptiga, pole mingeid väljamõeldud koostisosi. Saate kasutada toitu, mida on kerge leida igas toidupoes.

Minu kogu pere armastab seda kastust, kuid ma teen seda neile ilma seenteta. Lapsed ja mu abikaasa ei hooli neist.

See tass teeb suurepärase iganädalase söögikorra. Teiste madala süsivesikute kastmete jaoks vaadake kooki siia.

Brokkoli on minu lemmik vähese karbamiidi köögiviljad. Ja see läheb suurepäraselt kana. Mis on teie lemmik toit brokioli ja kanaga?

Like this post? Please share to your friends:
Lisa kommentaar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: