Madala Carb-porgandikoogi kreemjuustu muffinid

Madala Carb-porgandikoogi kreemjuustu muffinid

Need madala süsivesikute porgandikoogi toorjuustu kuklid on super maitsev. Need on nagu juustukook, mida ümbritseb naturaalset gluteenivaba porgandimfini.

Ostsin väikese kotti orgaanilise porgandi, sest kavatsesin sellel nädalavahetusel porgandikooki teha. Kuid ma tõesti ei olnud meeleolu tegema kooki.

Ma ikka tahtsin küpsetada midagi magusat porganditega, nii et ma otsustasin teha selle asemel mõned madala süsivesikute porgandikoogi koorekompvekid. Kuna ma olin ostetud koorjuust kooki külmutamiseks, mõtlesin, et proovin täita porgandi kukeseid toorjuustu täidisega sarnaselt sellele, mida ma olin teinud, kui ma valmistasin kõrvitsaseemne leiba.

Oli maitsestatud peanaha pannkoogid, mis mulle just tehtud olid, sobisid suurepäraselt, kasutades mandli jahu ja kaerahelbe segu, nii et ma arvasin, et proovin kasutada porgandimahlates sama jahuasendajat. Jaapani segu on suurepäraselt kasutatud muffinide jaoks, kuna need olid täpselt nagu tekstuuriga jahu-muffinid.

Kui ma kavatsen teha madalat carb-porgandikoogi, pean ma pean seda taigna, et see oleks magus ja niiske. Kukeseened jaoks oli taigna hea, eriti magusat koorekreemjuustu täitmist.

Kaerakiu võib tõenäoliselt asendada umbes 3 tl kookospiimajaga, kui sul ei ole kaerahelbed. Kui soovite selle asemel kasutada kookosejahu, võib osutuda vajalikuks ekstra muna, kuna võib nõuda natuke rohkem vedelikku.

Kokkuvõttes olin ma rahul sellega, kuidas need kreemjuustu kapslid välja saadi. Ja need olid fantastilised "rüütama ja minema" madala süsivesikute söögikordad, mida saaksin tööle võtta.

See on väga lihtne teha neid madala carb porgandi kook kapslid. Kõik, mida peate tegema, on segu maffini taignast ja lisada see muffinivormidele.

Toorjuustu täitmine segatakse eraldi ja seejärel kasutatakse iga kukeseeni ülaosas. Küpsetamise ajal jookseb taim küpsetades madala süsivesikutega porgandikoogi kukeseeni.

Kõigis kukeses on tegelikult palju koorimat ja see maitseb nagu küpsetatud juustukook. Ülaltoodud foto näitab, kuidas kuklid pannakse enne ahjusse panemist.

Loodan, et naudite neid porgandi koorekreemiatükke nii palju kui ma tegin. Sa saad kogu porgandikooki maitsega kaasaskantavas vormis. Ja seal ei ole rasket külmakahjustust.

Ma olen alati eelistanud kooki muffinide asemel. Kuid kui soovite küpsetada taigna kooki, peaks see selleks sobima. Sa pead lihtsalt kohandama toiduvalmistamise aega ja lisama veidi rohkem magusainet, kui soovite.

Like this post? Please share to your friends:
Lisa kommentaar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: