Madal Carb Tiramisu valmistatud mandlihuust - gluteenivaba

Madal Carb Tiramisu valmistatud mandlihuust – gluteenivaba

Maitsev madal carb tiramisu see on ka gluteenivaba. Kooki kiht valmistatakse mandlipulgajaga ja magustoit magustatakse stevia ja erütritooliga.

Igaühel on lemmik magustoit. Mina juhtub olema tiramisu. Esmalt tutvustasin selle Itaalia itaalia magustoidu pärast seda, kui mu õde tuli tagasi Inglismaalt. Ta kisendas magustoidu eest, mida ta seal seal oli teinud naiste sõrmedega ja küüslauguga.

Ma olin suremas proovima tiramisu, kui mu õde mulle sellest rääkis. Nii suutsime leida retsepti ja tegime selle koos oma vanematega. See oli juba 1990ndatel, enne kui internet oli kodudes kergesti kättesaadav, nii et infot ei olnud nii lihtne saada.

Minu õde ja mina ei suutnud mascarpone'i juustu kätte saada, nii et me valmistasime koorejuustu, hapukoore ja raske koorega asendaja. See oli armastus esimesel hammustamisel!

Ma teadsin, et pean välja selgitama, kuidas teha madalat carb tiramisu. Ainus raskekujuline osa oli naise sõrmede asendamine.

Nendel päevadel on mascarpone juustu leidmine palju lihtsam. Enamikul toidupoest on spetsiaalne juustupartii, kus ma oma kaevandust osta.

Peale naiste sõrmede ja suhkru, tiramisu on suhteliselt väike süsivesiku sisaldus. Seetõttu pole maitsev vähese karbamiidi tiramisiga nii raske teha. Võtmeks on leida suurepärane madala süsivesikute gluteenivaba asendaja naiste sõrmedele.

Madala süsivesikute käsnakoogi retsept, mida ma naiste sõrmedele kasutasin, põhineb karen Barnaby retseptil. See on väga kerge ja käsnjas kook, mis on valmistatud mandlipulbriga, nii et see on ka gluteenivaba tiramisu.

Selle madala carb tiramisu valmistamisel on vaja väga tugevat kohvi või espressot. Mulle meeldib kasutada espressot vähese maitseainega rummiga.

Mul on Aerobie AeroPress, mis on odav käsitsi kohvimasin, mis ka espressot. Kastan, mille kasutasin, põhineb traditsioonilisel tiramiisi retseptil, mida mul juba aastaid oli.

Kui oled Tiramisu väljavalituks nagu mina, siis ma tean, et sa armastad seda retsepti. Nii et sa tahaksid mõned mascarpone juustu juurde päästa, kui sul pole neid veel.

Ma olen ka valmistanud partii tiramisu suitsuvõrgu pirukadest. Lõpuks ma tulen mõne muu Tiramisu maitsestatud ravib.

Like this post? Please share to your friends:
Lisa kommentaar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: