Madal Carb Prantsuse röstsaia kaneeli - gluteenivaba

Madal Carb Prantsuse röstsaia kaneeli – gluteenivaba

Maitsev gluteenivaba madala carb prantsuse röstsai kaneeliga. Tee ette ja külmutage ühe portsjoni lihtsate madalate Carbi hommikusöögidega hiljem.

Kuna mul ei ole aega hommikusööki valmistada tööpäevadel, meeldib mul nädalavahetustel vähemalt üks hommikul süüa. Sellel laupäeval tegin kaneeli prantsuse tooma baasil valmistatud kiire leiba retseptiga, mille ma varem nädala jooksul välja arendasin.

Vürtsikas kiire leib hoiab koos viiludega hästi. Ja see ei olnud pehme, kuna paljud poed ostsid valge leiba.

Seepärast lõigatud leib korrapäraselt pool tolli viiludeks paksemate ühe tolli viilude asemel. Ma eelistan, et selle madala karbogeensusega prantsuse röstsaia retsepti peenemad viilud oleksid paremad kui paksemad Texase stiilid.

See on imeline retsept, mis võimaldab ette ja külmutada üksikute portsjonitena. Te hindate mugavat hõivatud hommikut.

Võib küsida, millist siirupit ma kasutasin. See on Waldeni Farmsi pannkoogisiirup, mis on vähese süsivesikute ja kalorsusega tasuta!

Ma loodan, et tulevikus valmistaksin oma kodu vahtrale maitsestatud siirupit. Kuid ostetud pood on nüüd mulle lihtne ja mugav.

Ma pole eriti kunstlike magusainete, nagu Splenda, armastan. Kuid paljud ettevõtted kasutavad seda madala süsivesinikega tooteid.

Alati on parem kasutada looduslikke magusaineid nagu stevia. Samuti on munk puuviljadest valmistatud vähem looduslik magusaine.

Madala rasvasisaldusega prantsuse röstsaia retsept

Kui soovite pannkooke teha, siis on mul suurepärane madala süsivesikute sisaldus, mis on valmistatud mandlipulbriga ja teine ​​kookospiimajaga. Mul on ka madala carb-vahvli retsepte, kasutades kas mandli- või kookosejahu.

Kuid kui teil on mõni omatehtud leib, mis ümbritseb, siis ma lähen selle prantsuse röstsaia retseptile. See teeb hubase hommiku nädalavahetustel hommikul.

Like this post? Please share to your friends:
Lisa kommentaar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: