Low Carb kana Enchilada Casserole

Low Carb kana Enchilada Casserole

Maitsev madala carb kana enchilada kastmega valmistatud kerge hommikust kastmega. See on maitsev keto-kast, mida kogu pere armastab.

Mulle meeldib lihtsalt teha madala süsivesikujoogi retsepte. Neid on lihtsate nädalavahetuste õhtusöögidel lihtne kokku panna. See on ilmselt põhjus, miks mu Mehhiko suvikari veiseliha retsept on muutunud nii populaarseks.

Blogitud väikse süsivesinike nišil on olnud tõusud ja mõõnad. Kuigi ma hakkasin seda toiduplaani 2010. aastal, võtsin enamus 2013. ja 2014. aastast pärast seda, kui mu noorem tütar sündis.

Ausalt öeldes ei uskunud ma, et võin blogi juurde tagasi tulla. Kuid kui raha pärast minu poega kolledži algust 2014. aastal oli pingeline, otsustasin vaadata, kas veebisait võiks teenida väga vajalikku kolledžit.

On uskumatu, kui palju on Low Carb Yum viimase kolme aasta jooksul kasvanud. Ja ma ei saanud seda teha ilma teiste blogijate abita.

Üks nicest bloggers ma olen kohtunud on Kim üle Low Carb Maven. Ja see madala süsivesikute kana Enchilada Casserole on retsept, mille ma kasutasin Kim'i omatehtud enchilada kastmes.

Aasta alguses oli minu blogimise karjääris väike punkt, mis peaaegu sundis mind kõndima. Kuid minu tõelised bloggeri sõbrad pakkusid väga vajalikku abi, et mind läbi selle ebareaalse ajaga minna.

Kui poleks olnud teisi blogijaid nagu Kim, võin ma seda blogi müüa, et minna edasi teistele asjadele. Blogimisega on tegemist tumedama küljega, mida arutatakse harva. Kuid kogu selle konkurentsivõimega on see vältimatu.

Kui alustasin seda blogi 2010. aastal, ei olnud nii palju väikeseid Carbi blogijaid. Ma olin vaid üks käputäis, millest ma teadsin. Kuid nüüd näib, et näib olevat uus keto blogi, mis ilmub kord nädalas.

Madala karbamiidi dieet on viimase aasta jooksul muutunud ülipopulaarseks. Ja näib, et 2018. aastal hüppab pardal veelgi rohkem inimesi. Seepärast muutuvad retseptid nagu minu madala süsivesikute kana enchilada kastmega normiks.

Kui loete viimast Atkinsi raamatut "Atkins: söö parem, mitte vähem", öeldakse, et umbes 150 miljonit inimest on liikunud madala süsivesikute eluviisiga. See on palju inimesi, kes on avastanud süsivesikute vähendamise kasu tervisele.

Nüüd on lihtsam kui kunagi varem jääda madala süsivesikute söömise kavasse. Saadaval on nii palju madalamaid süsivesikuid kui väikeste süsivesikute söömisest koos keto abonendikarbidega.

Kuigi seal on palju vähem madala süsivesikute sisaldusega kokkusobivaid toiduvalikutarbeid, peate silte lugema ettevaatlikult. Sa ei taha üle liiga töödeldud toitu üle anda.

Pole tõesti vabandust mitte teha oma vähese süsivesikujääkide toitu. See madala Carb-kana enchilada kastmega on vaid üks paljudest lihtsatest õhtusöökidest, mida on lihtne valmistada.

Lihtsalt vaadake kõiki peamisi roogasid, mida olen sellel saidil viimase seitsme aasta jooksul postitanud. Kindlasti on palju erinevaid, mis sobivad ükskõik millisele eelistusele või maitsele.

Ja ma keskendun sel aastal palusõbralikele retseptidele. Kuigi ma armastan oma juustu ja päevikut, pean ma tõesti taanduma. Niisiis kavatsen 2018. aastal enam keskenduda peamiselt liha ja köögiviljade söömisele.

Keto madal Carb kana Enchilada Casserole retsept

See on suurepärane aeg seada eesmärgid uueks aastaks. Minu peamine eesmärk on rohkem keskenduda autoimmuunprotokollile vastavatele reaalsetele toitudele.

Niisiis võivad need juustumatult vähese süsivesikujoogiga kastmed muutuda minevikku. Kuid praegu on just pühade aeg, mis on täiuslik ettekäändena sellepärast, et ei ole nii kitsendav söömisplaaniga.

Ma kindlasti nautisin seda madala carb kana enchilada kanapasta. Ja Kim madruses Carb Mavenist pärit hommikune enchilada kastmes on kindlasti pidaja.

Kas olete valmis retsepti kontrollima? See on postitatud Low Carb Maven'is ja seda saab klikkides alloleval lingil:
GET RECIPE HERE >>>Madal Carb Mehhiko Kanafilee Low Carb Maven

Like this post? Please share to your friends:
Lisa kommentaar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: