Kreemjas Chia Puding Retsept

Kreemjas Chia Puding

Ma kohtusin Amie Valpone'iga New Yorgis paar kuud tagasi Rahvusvahelise Pulsside avaürituse aastal. Ma olin ümbritsetud inimestega, keda ma ei teadnud ja tundsin natuke häbelikku, ja Amie piiras ja tutvustas ennast, mosaiigistades entusiasmiga. Ma olin nii rõõmus.

Ta jätkas viitamist sellele, kui haige oli ta – kümme aastat kroonilistest haigustest (Lyme'i tõbi, hüpotüreoidism, lekkiv soolestiku sündroom ja palju muud) aeglustasid teda tohutult. Ta on lõplikult ravitud, kui tema elu tõsiselt mürgitatakse, tema kodus toodetavatest toodetest, mida ta sööb.

Mul oli raske ette kujutada seda elavat naist, kus hõõguv nahk oli haige ja voodis, aga ma tunnen tema hääle kirglikku toonit, et tema haigus ja taastumine olid mõlemad väga reaalsed. Veebisaidi "The Healthy Apple" ja tema uue raamatu "Eating Clean" motivatsioon on aidata teistel paremini ja paremini tunda.

Ta saatis mulle oma raamatu koopia, mis on täis kindlat teavet ja praktilisi nõuandeid kodude ja toitumishäirete detoksitseerimiseks. Mulle meeldib mõelda, et käin siin üsna puhas operatsioon, kuid ta on inspireerinud mind veelgi paremaks tegema. Ma ei saa oodata, et saaksin oma lihtsat (ja odavat) oranžist infusiooniga äädikat puhastama.

Tema raamat pakub üle 200 lihtsat ja tervislikku retsepti (see on õige, 200!). Hommikupakkumise peatükis tibu seemnepuding püüds mu silma ja mulle meeldis see nii palju, et ma lihtsalt pidin seda jagama. Ma olen proovinud chia seemet "puding" enne ja lihtsalt ei saanud taga, et imeliselt želatiinist tekstuuriga. Amie versioon on siiski segatud kašupähklite ja kuupäevadega ülikoore kreemja puding. Ta lisas talle chia geeli keerise, kuid ma arvan, et mulle meeldib kõige paremini kõik kreemjas. See on sinu teha.

Juhul, kui te ei tunne chia seemneid, on need Chia Petsi jaoks pikad ja rohelised seemned samad. Nad on Lõuna-Ameerika supertoit, mis on täis kiudaineid, valku, oomega-3 ja mineraalaineid. Nad tõmbuvad väikestes želatiinides, kui nad vees puhuvad. Nendel päevadel näete neid kombatuid pudelites ujuvana. See puding on esimene kord, kui ma olen kunagi neid tegelikult nautis, nii et tänan teid, Amie!

See puding on energiakindel, seega on see suurepärane hommikusöök. Kuid see on nii rikas, kreemikas ja dekadentne, et ma teenin seda ka magustoidu jaoks. Ma armastasin seda iseendast ja mõnda kokaraamatut jäänud marjadest peal. Eriti teretulnud on kõik troopiliste vibudega puuviljad.

Ma proovisin segada mõnes kakaopulbris ja minis pool-magusas šokolaaditükis (pildil viimasel pildil) ja see meenutas mulle Frosty, mis oli ristunud minu noorte vahetute pudingust tassidega. Nii hea. Kui teie (või keegi teate) saaksite oma dieeti ja kodusid puhastada, siis võta kindlasti koopia Amie raamatust Eating Clean!

Kreemjas chia seemnesegud, mis on valmistatud kašupähklitest, kuupäevadest ja vanillist! See ravim on palju tervislikum kui traditsiooniline puding. Leia ka šokolaadipudingi valik. Retsept annab 3 kuni 4 väikest portsjonit.

Koostisosad

Chia seemnepuding

 • 1 ½ tassi vett
 • ¼ tassi chia seemneid
 • 6 suurt kuupäeva
 • ⅔ tassi toores kašupähklid (kui sul ei ole suure võimsusega segisti, tuleb need tõenäoliselt leotada vees 2 kuni 4 tundi, seejärel tühjendatakse)
 • ½ tl jahvatatud kaneeli
 • ½ tl puhta vanilli ekstrakti
 • Morsa soola peksmine

Valikuline toppings

 • Värsked puuviljad: marjad, viilutatud banaanid, tükeldatud ananass jne
 • Kastanipulber, mini šokolaadikraanid või peeneks hakitud tume šokolaad, röstitud kookospähkel, kaneel jne.

Juhised

 1. Vedelas mõõtekorkis ühendage vee ja chia seemned. Jätke kõrvale, kuni segu moodustab geeli umbes 20 minutit.
 2. Kui teie kuupäevad ei ole pehmed ja kuivad, asetage need kaussi ja valage neile üle kuuma vett. Eemaldage kuni 20 minutit või kuni Chia seemned on valmis. Äravool.
 3. Pit kuupäevad. Segistis kombineerige kaetud pähklid kašupähklitega, kaneeliga, vanilje ja soolaga. Vala pool või rohkem chia geeli (ma eelistan chia seemneid nende segatud olekus, nii et ma valasin peaaegu kõik minu). Puhta kuni sujuvaks. Kui teie puding soojendab protsessi, peate selle jahutama, kuni see on jahe.
 4. Serveeri üksikute pudingipartiide osad mis tahes järelejäänud chia geeliga, mis on sisse keeranud. Top koos kõigi soovitud garnittidega. Hoidke jääke külmkapis.

Märkused

Retsept, mis on kohandatud Eating Clean'ist, © 2016 Amie Valpone. Taasesitatud Houghton Mifflin Harcourti loal. Kõik õigused kaitstud.
Šokolaadipudingi valik: Segada kakaopulber maitsta (pisut minema läheb). Lisage mõned minokokolaadikraanid või peeneks hakitud šokolaad, kui soovite kõik sisse minna!

▸ toitumisalane teave

Näidatud teave on online toitumise kalkulaatori poolt antud hinnang. Seda ei tohiks pidada professionaalse toitumisspetsialisti nõuande asemele.

Like this post? Please share to your friends:
Lisa kommentaar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: