Kreemikas Keto Šokolaadipuding Retsept

Kreemikas Keto Šokolaadipuding Retsept

Maitsev madala karbamiidi keto šokolaadipudiini retsept et kogu pere armastaks. See on palju tervislikum kui kasti segu ja piitsad ei ole aega.

Ma olen viimasel ajal tőesti šokolaadit ihaldanud. Ma lähen tavaliselt šokolaadile või mõnele šokolaaditükile. Kuid seekord ma olin ihked midagi, mida varem armastasin. Väike suupiste suurusega puding pakendis.

Ma ei osta enam suhkruvaba pudingu suupisteid, sest ma pole leidnud ühtki ainet, mis sisaldab ainult looduslikke koostisosi. Enamik neist on valmistatud Splenda või aspartaamiga. Ja kasutatavad paksendajad ei ole tavaliselt madalad süsivesikud.

Pärast retseptide vaatamist mõistsin, et mul ei ole korrapäraselt kreemja piimakokoortpudingu jaoks madala süsivesikute retsepti.

Nagu ma mu arhiive otsisin, leidisin lillkapsa šokolaadipudiini, tofu šokolaadipudingi, šokolaadi chia pudingu ja avokaadost valmistatud šokolaadipudiidi retsepti.

Ma olin üllatunud, et ma pole kunagi saatnud retsepti, mis on valmistatud lihtsast segust vähese karbamiidi piima ja kakaoga.

Niisiis on see madala Carbi kreemja piima šokolaadipudiidi retsept juba ammu juba möödas. Mul pole aimugi, miks see nii kaua aega võttis, et arendada välja see, mis oli minu jaoks koos maisitärklise ja tavapärase täispiimaga lähemal, enne kui ma kolisin söömise madala süsivesikutega.

See retsept on tõeline puding, mitte küüslauk, sest see on tehtud ilma munarakkudeta.

See on peaaegu identne hommikust šokolaadipudingiga, mida ma tegin aastaid tagasi, välja arvatud see, et ma asendasin maisitärklist ksantaankummiga, korrapäraselt piima vähese süsivesikutega piima ja raske koorega ning suhkur on asendatud madala süsivesinike magusainetega.

Ma ei mäleta oma algse retsepti koguseid, nii et ma kohandasin siin Hershey kakao.

Nii nagu minu esialgne retsept, ma küpsetan segu, kuni keedetakse ja lastakse keemiseni umbes minut enne soojuse eemaldamist. Seejärel lisan võid ja vaniljeekstrakti. Selleks, et vältida naha moodustumist, paneb maha enne jahutamist plastikpaberit otse pinnale.

Kui teete pirukat, võid valada segu otse valmistatud pirukooresse ja seejärel külmutada. Ma tahtsin kreemilist pudingut, nii et ma purustasin jahutatud segu elektrikombinatsiooniga pihustamisega. See on saladus, et saada pigem kooret pudingi kui paksendatud globit.

Ma arvan, et võite ka pudingu vahukujulist versiooni ära kasutada. Ma pole lihtsalt kindel, kas see oleks piisavalt kindel. See võib vajada natuke želatiini. Ma pean katsetama seda vähese karbamiidiga kreemja piima šokolaadipudingut küpsetamise teel.

Ma olen teinud kõigist madala karbamiidi šokolaadipudingu retseptidest, see on kõige lähemal kõrgekvaliteedilise šokolaadipudingile, mida ma varem tegin. Ja see on parem kui kunstlike magusainetega valmistatud suhkruvaba puding.

 

Minu tütred on väga harjunud ja mõlemad mõtlesid, et see puding maitses suurepäraselt. Tegelikult olen ma päris kindel, et võin selle ühe oma abikaasaga vargata, kuid ta peab mõtlema, et see oli regulaarne kõrge süsivesiku retsept. Ta arvab, et minu madala süsinikusisaldusega lood on "kummalised", sest ta ei saa seda.

Kui ma sõin, mida mu abikaasa sööb, oleksin vähemalt 30 naelsterrit raskem ja tunne nagu jama. Ma pole kindel, kuidas ta seda teeb. Ta tõesti ei söö palju, kuid mida ta sööb, on jube.

Mu abikaasa elab maha nendest väikestest pakendatud koogidest ja 2-liitrisest korrapärasest soodatest pudelitest. Ma loodan, et ühel päeval võtaksin ma üle. On üllatav, et tal ei ole diabeedi.

Mul on plaanis kasutada seda pudingit, et valmistada madala šokolaadikreemijaid, mida mu abikaasa armastab. Ma lihtsalt ei saa lasta tal teada, et see on väike süsivesik.

Like this post? Please share to your friends:
Lisa kommentaar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: