Kreeka salad koos zoodlitega - vähese rasvasisaldusega ja gluteenivaba

Kreeka salad koos zoodlitega – vähese rasvasisaldusega ja gluteenivaba

Madala süsivesikute sisaldusega Kreeka salat koos zoodle'idega on suurepärane võimalus kasutada aias köögivilju. Kossa kreeka salat kastme põhikoostisosadeks, seejärel serveerige värskeid suvikõrvitsaid.

Pärast pudeli Moussaka tassi proovimist oli loomulik teha veel üks minu lemmik Kreeka külg. Oleme saanud nii palju kurgid ajast kui ka mõned väiksemad tomatid.

Need populaarsed aedviljad sobivad ideaalselt Kreeka salat! Kuna oleme saanud ka tonni suvikõrvitset, teenisin salati üle nuudlite voodi. Super kiire ja kerge suvine taldrik salat, mis sobib ideaalselt grillitud lihaga.

Ma võtsin ka sel nädalal pisut vaheaega magusatest retseptidest. Meil on praegu meie kõrvadest välja kollane suvine squash.

Ma olen snacking madala karbamiidi kollase squash kooki ja süüa aurutatud squash iga päev. Ma pean hakkama külmutama või ära andma.

Ei ole võimalik, et saaksime seda korraga süüa. Nüüd on suurepärane aeg tükeldamise ja suvikõrvitsate retseptidega töötamiseks, kuid töö on nüüd hulluks ja mul pole lihtsalt aega.

Sellepärast olen viimasel ajal keskendunud kiiresti ja hõlpsalt madala süsivesikute toiduainetele. See on ka suvi. Kes tahab küpsetada kogu päeva oma päevil, kui ilm on nii tore? Ma päästan selle vihmasel päeval.

Soe ilm ei kesta kaua, kui elate Connecticuti linnas. Nii püüan nii palju kui võimalik nautida.

Alati kasvame erinevaid tomatiid. Väikeste ümarate tomatikidega vihatasin need pooleks. Meil oli mõned väikesed ovaalsed, mis olid veidi suuremad, nii et ma tegin nendega ringi.

Meil on ka üks paprikapuu taim, mis on andnud välja mõned ilusad puuviljad. Ma sain selle ühe Kreeka salat ja tükeldasin jämedalt.

On kaks asja, mida sa ei taha kunagi Kreeka salat välja jätta. Kalamata oliivid ja fetajuust. Restoranidel on oliividel tavaliselt kaevikus, mida ma vihkasin salatilt. Sellepärast olen alati ostnud ka Kalamata oliivid.

Kui kõik köögiviljad on lõigatud, pannakse need Kreeka salat kastmes. Kostüüm, mis mulle meeldib, kasutab oliiviõli, punase veini äädikat ja lihtsat vürtsisegu. See on minu lemmik salatikastmes ja see on nii lihtne teha!

Tavaliselt teenin salati salati voodis. Praegu on meil nii palju suhkrupeet, et ma tahtsin ära kasutada.

Miks mitte selle asemel kasutada? Spiraliseeritud suvikõrvitsad on suurepärased salatite salati asendused.

Võite lisada ka mõne hakitud ženapähkli salami, kui see saab süüa. See oli mulle külg saladus, nii et ma ei lisanud üht liha.

Like this post? Please share to your friends:
Lisa kommentaar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: