Kookospähklišokk küpsised - gluteenivaba

Kookospähklišokk küpsised – gluteenivaba

Pehme ja närimine madala carb kookos šokolaadi küpsised. Need gluteenivabad küpsised valmistatakse kookosejahu ja magustatud stevia ja erütritooliga.

Küpsised on üks minu lemmik suupisteid. Ma armastan kookospähkleid, kuid tahtsin proovida midagi natuke teistsugust.

Ma tulin selle retsepti alla madala carb kookospähkli šokolaadi küpsised pärast ma nägin mõned retseptid kookospähkli küpsised. Et neid gluteenivaba küpsiseid maitstaks, lisasin ma mõned šokolaaditükid. Ma armastan šokolaadi ja kookose maitset.

Need küpsised osutusid vapustavaks, nagu tavalised suured süsivesikud. Tekstuur oli pehme ja näriline, peaaegu nagu sulas suus. Nad pidasid koos ka väga hästi.

Küpsiste pehmed ja näritavad tekstuurid on tõenäoliselt polüdekstroosi lisamine. Ma proovin teha järgmisel korral ilma polydita. Mulle tundub, et polüdekstroosi kõrge kiudainesisaldus häirib mind natuke. Sellel on lõtv mõju ja see võib põhjustada krampimist, puhitus ja gaasi, mistõttu püüan oma kasutamist piirata.

Blackstrap melass on hea lisand, kui asendate pruuni suhkru vähese süsivesinike magusainetega. See on suhteliselt väike süsivesikuid ja on rikkalikult vitamiinide ja mineraalide sisaldus. Vajalik on vaid väike kogus malta melassi, mis hoiab süsivesikuid madal.

Kui soovite kookospiima pehme šokolaadi küpsise, proovige seda retsepti. Kui kasutate kookospähkleid ilma kiibideta, kasutan ma siin retsepti.

Like this post? Please share to your friends:
Lisa kommentaar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: