Kookospähkli-kollane sskashpügi retsept (gluteenivaba)

Kookospähkli-kollane sskashpügi retsept (gluteenivaba)

Selles kookospähkel kookospähkli suvine squash pirukas tõesti lisab magustoidu suurepärase maitse. See on kena meelelahutus, kui sul on aias täis kollast suvekapsast.

Kuigi ma olen enne kookospähkli segu valmis teinud kollase suvekapsaga, ei olnud siin selles retseptis midagi tõelist kookospähklit. Ma arvasin, et see oleks parem mõne magustamata kookospähkliga, selle asemel et tugineda ainult maitseekstraktile.

Suvekapsas kasvab meie aias alati hästi, nii et ma püüan seda alati kasutada ainult aurutatud köögiviljapoolse taldrikuga õhtusöögiks. Mulle meeldib see kookospähkli suvine squash pirukas retsepti natuke parem kui see, mida ma eelmisel aastal postitasin, kuna see lisab kookospähklit.

Et saada tõelist maitsestatud kookospiima, peate tõesti kookospähkli lisama. See pole just sama, mis tugineb üksnes ekstrakti maitsele.

Kollase suvekapsa tekstuur ei ole nii kookospähkli lähedal. Kuid ma tunnistan, et esialgne tükk maitses palju paremini kui ma arvasin, et see oleks.

Madal Carb kookospähkli suvine squash pie – gluteenivaba

Niisiis, kui teil on aed ületootlev kollane squash, kindlasti hoidke seda madala carb kookospähkli suvine squash piima meeles. See on kena kastan, nagu magusat pirukat, mis väikeste köögiviljadega kaob.

Kui soovite proovida suvise squashi mõnda teist magusat retsepti, on mul veel mõned head saidil. Võib mulle meeldida minu kollane suvine squash kook või magus leib.

Like this post? Please share to your friends:
Lisa kommentaar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: