Kombucha Moskva muula

Kombucha Moskva muula

Drumroll, palun. Küpsise DNA testi tulemused saadi eile tagasi! See naljakas mul on minu poolt pool hõõruda (nimega!) Ja pool segamarja. Kombineeritud külg hõlmab ka taksi ja Austraalia koolie, mis selgitab ülejäänud osa. Küpsis on tark, haruldane hõõgküünal koos koolie laigud ja karjatamise harjumustega, mis on koondatud floppide taha kõrvadega.

Minu kujutlus käib looduses. Kuidas see olend sai? Ma näen, et tema ema on elegantne, tõupuhtad mustad rabad, kes elavad Tulsa eeslinnas. Tema isa? Järgmise uksega kena, täpiline, võluv härrasmees. Tõstamaa Don Draper, kui soovite.

Kuus aastat tagasi, kuumal kevadel, imestavad nad, et jagada spagetid plaat ja vaadata päikesekiirgust. Üks asi viis teise juurde ja nüüd ma jagan diivanit oma klouni tütrega. See kõik oli mõeldud olema.

Ma tegin need kombucha kokteilid eelmisel õhtul Cooki juhendamisel. Ta armastab lillkapsast, kuid ei näe mingit huvi kombucha vastu. Ma saan aru, miks Kombucha on kääritatud tee, mis on maitsestatud puuviljamahla. Sellel on mõni rünnak, mida ma armastan, kuid see pole kõigile. Fermentatsiooniprotsess muudab selle veidi karboniseeritud ja lisab jälgi alkoholi kogust. See on suhteliselt vähe kaloreid, umbes 80 ühikut 16-untsi pudeli kohta.

GT Kombucha on bränd, millest ma kõige paremini tuttav. Nende gingerberry maitse on minu lemmik, millele järgneb ingver ja maasikas. Ma ostsin seda tervise toidukauplustes kolm kuni neli dollarit pudeli kohta (üks pudel piisab umbes kolmest kokteilist), kuid kui sa oled seikluslik, võite teha oma kombucha.

Ma olin mõnda aega huvitatud kombuksti kokteilidest, kuid Jeanine ei teinud seda, kui ma sain oma ingveri kombucha kokteile, mida ma otsustasin juba proovida. Teisel õhtul valasin ma leian viina ja ingveri kombucha üle jää ja tõstsin selle välja lubja suure vaheseinaga. See oli maitsestatud sarnaselt klassikalise Moskva mulega, vaid vähem magusalt. Müüdud! Siis proovin seda gingerberry, mis mulle meeldis isegi paremaks. Minu meessoost maitsetaimeri eelistas tavalist ingveri maitset.

Olen kindel, et Moskva mule traditsioonistid rügavad selle asemele, kuid hei, mõnikord on segud paremad kui originaalid. Võite teenida oma kombucha Moskva mulusid väljamõeldud vase kruusid, kui soovite, et need tunduksid paremini. Mõlemal juhul on nad super lihtsad jooke sooja suveõhtu jaoks.

Ingveri õlle asemel valmistatud Moskva muulased ingverikombuuksiga! Kui sulle meeldib kombucha, siis armastad kombuha Moskva mulusid. Lihtsalt lisa viina ja lubi.

Koostisosad

  • 1 osa viin
  • 3 osa kombucha (ingver või gingerberry)
  • ½ lubi, mahlakas

Juhised

  1. Täida kõrgekvaliteediline klaas jääga. Vala 1 osa viin (ütle, 1,5 untsi) ja tõsta see ära 3 osa kombucha (nii 4,5 untsi). Lisage lubi ja laimi rõnga korralik pressimine (täielikult vabatahtlik).

Märkused

Retsept inspireeritud armastusest ja sidrunitest.
Muuda see üles: Asendage viin peaaegu ühegi teise aluselise vedelikuga.
Kui teile meeldib see retsept: Sul on ka armastus mu ingveriõlu kontsentraadist.

▸ toitumisalane teave

Näidatud teave on online toitumise kalkulaatori poolt antud hinnang. Seda ei tohiks pidada professionaalse toitumisspetsialisti nõuande asemele.

Like this post? Please share to your friends:
Lisa kommentaar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: