Keto Mini õunapõhine kook koos vaarikaga

Keto Mini õunapõhine kook koos vaarikaga

Keto mini vähese šokolaadi kook on rikas vähese süsivesinike ja gluteenivaba ravim. Magusad vaarikad täiustavad rikkaliku šokolaadi ja lisavad värvi.

Nüüd, kui mul on võimalus oma stevia suhkruvaba šokolaaditükkide tegemiseks, olen ma otsinud madalamat karbamiidi retsepte, mida ma võin neid kasutada. Avastades vanu ennetusajakogu, tulin ma kokku Flourless Chocolate Vaarikoogide retsept . Retsept oli 2005. aasta detsembri väljaandes artiklis süütumata šokolaadi magustoidu kohta.

Ma tegin paari muudatusi, nagu algne retsepte kutsus Splenda ja margariiniks. Ma otsustasin kasutada steviaid ainult magusainetena, sest minu koduloomadel on šokolaadikraamidel rohkelt erütritooli, mis sulatatakse tainas.

Ja me kõik teame, et margariin ei ole nii tervislik, kui nad seda teevad. Niisiis, ma kasutan seda keto vähese šokolaadikoogi retseptina ainult reaalset rasvavõitu.

Need mini-koogid on nagu väga tihedad pruunid. Vaarikaid lisavad kena puudutuse. Ma kasutasin külmunud, sest marjad pole praegu hooajal. See on veel üks lihtne retsept, mis ei võta kaua aega, et valmistada koos koostisosadega, mida enamikul madala süsivesinikuga on käsil.

Teile meeldib ka keto šokolaadi kooki suurus. Teil ei pea muretsema üleöömise pärast, kui lihtsalt haarate ühe päeva jooksul natuke raviks.

Kui soovite mõned süsivesikud säästa, võite vaarikaid välja jätta ja süüa iga vähese happesusega šokolaadi kooki tasandik. Kuid kolm väikest marju peal ei lisa palju.

Samuti soovitan kasutada oma koduseid šokolaaditükke võrreldes valmistatud kauplusega. Ma pole veel leidnud madala karbamiidi šokolaadi kiibi, mis ei anna mulle gaasi ega puhitus.

Kui soovite terve kooki teha, on mul ka see retsept! Siin saate vaadata oma suuremat keto hapu šokolaadikooki retsepti.

Like this post? Please share to your friends:
Lisa kommentaar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: