Keto-kook kakesepuna ja peekoniga

Keto-kook kakesepuna ja peekoniga

Soojendage mõne maitsega kana supe koor peekon ja seened. See on kindel, et võtate külma jahedas sügisel või talvepäeval ja rahuldate nälga.

Ma ei tea sinust, aga ma tegin nendel päevadel palju paremat keetmist. Isegi soojemas ilmas söön tavaliselt palju lihtsaid toite, nagu grillitud liha ja salateid.

Nüüd, kui sügisel on täies hoos lehtedega nende ilusates värvides, olen olnud mugavat toitu nagu supid ja suupisteid. Eelmisel nädalal oli mul tung teha kana supi koor.

Kreemi supid on alati olnud minu lemmik. Mulle ei meeldi need, mis on liiga paksud.

Ma kasutasin supi paksendamist pisut ksantaankumaviga, aga nüüd ma ei viitsinud. Ainus eelis on see, et see jääb lusikaga paremaks. Mulle ei ole suurt pingutust, aga ma ei kavatse suppi panna mingeid täiendavaid täiteaineid.

Tahtsin, et supp oleks täispuhutav ja täis rasva, nii et ma kasutasin kana reie liha ja lisasin närimiskondi. Veidi trumlina panin ma mõned sellerid lõpuni.

Ma mõtlesin, et mõne kartulipüünisega ostetud daikoni redis tõuseb, kuid ei tundnud, et ühe kaupluse jaoks, keda ma tean, see viib edasi. Ma lisin mõningaid seeni, sest ma olen hull ka seenekastete koor. Selleks, et muuta see veidi tavalisemaks, kasutasin shiitake seeni.

See supp on piisavalt südamlik, et olla peamine loomulugu, mille järgi ma teenisin seda. Sa võiksid seda teenindada ka väiksemates portsjonides eine alguses. Või tee see edasi ja hoidke seda külmkapis, et see kuumeneks täidisega suupisteks.

See polnud nii ammu, et ma ostaksin ainult kana rinnaliha. Nüüd ma eelistan jala liha, sest tal on palju rohkem tervislikku rasva ja ma leian, et see on rohkem lõhnav.

Mõneks ajaks võtsin mulle suure rasvasisaldusega dieedi. Nagu paljud inimesed, mõtlesin mulle aju pesta, et liiga palju toidurasva oli halb.

Tegelikult mõtlesin ma, et kui ma alustasin kümme aastat tagasi madala süsivesikutega dieediga, arvasin, et minimaalne süsivesikute sisaldus on kõrge. Ma pole kunagi aru saanud, kuidas see kõik töötas.

Mulle jäi mulje, et valk säilitab pigem ühe, mitte rasva. Kuid ma ei mõistnud, et liiga palju valku võib muutuda kehas glükoosiks.

Alles hiljuti avastasin, et vajab oma rasva tarbimist, et tõepoolest ära kasutada oma vähese süsivesiku dieeti. Ma söön nii palju vähem, kui ma söön suures rasvasisaldusega toitu, sest ma võin minna nii kauem ilma näljuttu tundmata.

Ma leidsin, et ma teen kõige paremini, kui ma saan 70% või rohkem kalorit rasvast. Ma isegi ei võta rasva lihast enam nagu ma kasutasin. Ma ei vali enam kõige leebemaid lihatükke ega kogu rasva ära ja minu toidud maitsevad nüüd palju paremini.

Madala rasvasisaldusega toidud ei ole alati tervislikud valikud ja paljud inimesed satuvad selle lõksu. Ma tõesti soovin, et lapsele suunatud tooted läheksid tagasi suure rasvasusega.

Isegi kiirtoidurestoranides kasutavad laste toidud vähese rasvasisaldusega piima ja jogurtitooteid. Ma annan oma tütrele ainult täispiima, nii et ta ei taha midagi pistmist piimaga, millel pole täis rasva.

See on raske, kui me teelt ära sõidame, sest sageli on raske saada täispiim koos laste söögiga. Palju kordi, mul on lihtsalt vett ja lasta tal täisväärtuslik jäätis magustoidu jaoks.

Ma tõesti ootan, et kulutan rohkem aega maitsvate roogade valmistamiseks. Pühad tunduvad olevat alati magusalt, kuid selle asemel hakkasin rohkem liha- ja köögiviljatoite pakkuma.

Ma ei ole ikka veel otsustanud, mida teha Thanksgiving. Kuid ma tahaksin proovida uusi traditsioonilisi Türgi päritolu loomingulisi külgi.

Järgmine kord, kui ma teen selle kana supe koorega peekonist ja seenedest, pean ma kahekordset partiid tegema. See oli väga maitsev ja ei kesta kaua. Ma oleksin soovinud, et mõni jääk on soojenemas ja naudine minu lõunasöögi kotkas pott tööl.

Mul ei ole palju supi retsepte, nii et pean veeta aega, et rohkem süüa ja talvel nautida. Millist suppi eelistate, puhas puljong või kreemjas?

Like this post? Please share to your friends:
Lisa kommentaar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: