Kapsad ja Berry Purple Smoothies - Mynutritionalpal.com

Kapsas ja Berry Purple Smoothies

Enamik teist on tõenäoliselt proovinud rohelisi suupisteid, kuid kas olete proovinud veel purpursooke? Ma ei olnud enne seda ja nüüd pärast selle maitsmist ma olen konks. Ma armastan seda, kuidas kõik selle erinevad elemendid kokku tulevad, et luua sellist põnevat ja kosutavat suupisteid. Maitse on erinevalt suhkrulisest, mida olen varem proovinud. Ma mõtlesin, et see osa on tingitud Hibiscus'i teest, mis on segatud. See oli tegelikult esimene kord, kui ma olen kunagi lisanud teed sujuvaks, kuid see oli just see, mida see sujuvaks oli vaja. Ma armastan seda, kuidas see segati ja peitis punase kapsa maitset (sest tõesti tahame maitsta vetikat magusas suupistees? Ma tean, et ma ei tee seda). Kui otsite rahuldavat ja värskendavat suupistete retseptit või kui sa lihtsalt igavaksid samu vanu rohelisi suusaiasid, siis proovige seda lihtsat retsepti kindlasti. Minu kogu pere armastab seda, lapsed on kaasatud. Tervislik ja maitsev, ma olen kindlasti sisse

Naudi!

Pidage meeles, et tellite Mynutritionalpal.com uudiskirja, et saada oma postkasti saadetud uued retseptiteated!

Jälgi Mynutritionalpal.com Facebookist | Instagram | Pinterest | Twitter kõigile värskeimatele värskendustele, retseptidele ja sisule.

Prindi

Kapsas ja Berry Purple Smoothie

Kas sa tegid seda retsepti? Jäta ülevaade.

Saagikus: 3 portsjonit

Prep Aeg: 5 minutit

Koostisosad

  • 8 untsi. lilla kapsas (pool väikest pea)
  • 1 tassi külmutatud mustikat
  • 1 tass külmutatud maasikat
  • 1 küps banaan, kooritud ja külmutatud
  • 1 (5.3 oz) konteiner kirss Kreeka jogurt (või maasikas)
  • 1 tassi jahutatud Hibiscus'i teed *
  • 1/2 tassi mandli piima

Juhised

  1. Lisage kõik koostisained segistisse ja püreeks kuni sujuvaks.
  2. * Ma kasutasin Tazo Passion Herbal Infusion teed. Ma kuumutati 1/2 tassi vett, seejärel lisati teekott, mis siis paisati ja lisati piisavalt jää, et 1 tass kiiremini jahtuda. 1 tassi jõhvikamahlade segu või granaatõuna mahlade segu oleks hea valik, kui te ei meeldi.
Like this post? Please share to your friends:
Lisa kommentaar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: