Kana roheline uba praetage tomateid

Kana roheline uba praetage tomateid

Imeline Kana roheline uba segatakse praadima mis jookseb kiiresti paanikasse. See kiire ja lihtne kana tass teeb tervislikku vähese karbamiidi toitu.

Ma armastan ühte sealihast valmistatud nõusid, mis koosnevad lihast ja köögiviljadest. See kanapalli tassi on kiire ja lihtne. See on midagi, mida ma lennata teevad.

Ma töötan 10 tundi päevas, nii et ma harva küpsetan sööki, mis nõuab palju töölõpetamist. See kana roheline uba segi praadimisretsept saab lauale õhtusöögi kiiresti!

Me saame veel tomatid ajast välja. Ma eelistan neid kasutada pigem värskena kui konserveeritud või külmutatud. See oli minu jaoks kerge õhtusöök pärast töö tegemist ja neid aiamaatootmisi ära kasutada.

Selles nõus ei pea värsket tomatit või rohelist ubast kasutama. Konserveeritud rohelised oad ja / või tomatid töötavad samuti. Mulle meeldib hoida ka külmutatud rohelisi oase sügavkülmikus, kui mul pole värsket toodet käsitsi.

Konserveeritud või külmutatud roheliste beanide kasutamine aitab säästa aega, sest sul ei ole otsad vaja. Hea mõte on hoida kodus konserveeritud ja külmutatud vähese süsivesiku köögiviljade hea pakkumine.

Kuigi võite maitsestada kana ja köögivilju oliiviõli või avokaadoõlis, meeldib maitse, mis lõpeb võiga valmistamisel. Kuid ma ei kasuta alati seda kana rohelist võid, kuid maitsesin maad praegust retsept. Ja ma ei soovita seemneõli kasutada.

Ma kasvasin lihtsatele roogadele nagu see. Mu isa oli kokk, ja ta tihti koos riisiga serveerima hakkima kiiresti liha ja köögivilju.

Nendel päevadel ma ei räägi riisiga. Aga kui mul on aega, siis ma teen suure lillkapsa riisi partii ja külmutades ühe portsjoni, et minna koos õhtusöögiga.

Kui te ei ole palju küpsetatud, siis meeldib see madala süsivesikutega kana rohelise uba segada praadimaja lihtsus. Teil on vaja ainult põhilisi toiduvalmistamise oskusi.

Tegelikult tegin ma palju neid sealiha praadimanuseid, kui ma elasin ise kolledžis väljaspool ülikooli korterit. Ja ma olin üsna unikaalne, kui jõudis nendel päevadel toiduvalmistamiseks.

Paljud inimesed arvavad, et toiduvalmistamine on aeganõudev. Aga see sõltub sellest, mida teete. Nii palju tervislikumaks on kodus toitu valmistada. Ja säästate palju, kui sööte välja.

Ma tõesti ei usalda toitu restoranides. Nad kasutavad sageli mugavaid toiduaineid värske kogu toiduna. Sa ei tea kunagi, mida sa saad.

Kui otsite mõnda lihtsamat pannilõua toitu, et proovida oma vähese süsivesinike dieeti, on mul veel mitu teist kohapeal. Minu Mehhiko suvikorveeni retsept on olnud väga populaarne. Suvel meeldib mul ka kana squashi nõusse panna, et oma aiaviljasid ära kasutada.

Loodan, et naudite seda nii palju kui ma tegin pärast pika tööpäeva. Milline on teie lemmik kiire ja lihtne tassi, et saaksite laua ööd lauale kiiresti?

Like this post? Please share to your friends:
Lisa kommentaar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: