Homemade Instant Hot Chocolate Mix retsept - Dairy Free

Homemade Instant Hot Chocolate Mix retsept – Dairy Free

Vajadus a Homemade vahetu kuum šokolaadi segu retsept see on madal süsivesiku ja piimavaba? See suhkruvaba kakao segule mõeldud retsept on meie lemmik.

Nüüd, kui ma kohvi märkimisväärselt vähendasin, otsisin pärast tööd veel mõnda kuumat jooki. Ma olen joonud palju rohkem teed, kuid see ei ole nii kohvi rahuldav. Sellepärast pöördusin mu teise armastuse … šokolaadiga!

Ma tunnistan, et ma hakkasin ostma Splendaga magustatud vähese vahetu kuuma šokolaadi segu kotte. Kuid kunstlikud magusained on midagi, mida ma tänapäeval ära hoian. Ja ma ei ole leidnud head kõiki looduslikke alternatiive.

Mul oli üks peamine nõue oma koduse kohe šokolaadikoguse retsepti tegemiseks. See pidi olema võimeline tegema korralikku tassi kuuma kakao, kasutades ainult kuuma vett. Seda sellepärast, et ma tahtsin hoida purki sellest oma töölauale. Mul ei ole alati seal rasket koort, kookospiimist või mandli piima.

Enamik instant kuumade kakao segude retseptid nõuavad pulbristatud kuiva piima. Kahjuks ei ole täispiimapulber nii vähe süsivesikuid. Sellepärast ma otsustasin asemel kasutada koorimata piima.

Mul oli lihtsalt minu kotikesekapis pulbristatud kookospiimas sisalduv kanister. See osteti selleks, et teha oma kodus valmistatud valge šokolaad. Igal supilusalal on ainult 1 g süsivesikuid, mis on rohkem kui 3 g süsivesikuid supilusikatäis.

Teine suur asi kookospiima kasutamisel on see, et saate kasu kookosõlist. Ma ostaksin 65% puuviljase kookosõli. Kookospiimas sisalduv rasv on piimarasva palju tervislikum.

Kuna ma armastan vahukoort, hakkasin hakkama kooritud kookospiima. See on tõesti lihtne teha, kui teil on kooriviput.

Ma lihtsalt panin sisu kookospähkli kookust kaussi ja piitsutama mõnda magusainet ja vaniljeekstrakti. Siis vala see kõik kooruvõsale ja tõmmake seda laadijaga üles. Nii lihtne!

Suppuv kuum kohv või šokolaad koos vahukoerunud kookospähkli koorega lisab teie toidule lisakoormust kookosarasvaga. Kuigi ma olen näinud naturaalsetes toidukauplustes müüdavat kookospähkli, ei näinud kaubamärki kookospähkli koorest. Ja seal lisati suhkrut.

Kui valmistate kuuma kakao tassi selle hommikuse kuumašokolaadi seguga, siis ma otsustasin alati seda vahukoorega kokku panna. Mõnikord kasutan regulaarset koort, kuid ma eelistan kasutada vahustatud kookospähkli koort. Loomulikult lähevad need, kes valivad piimavaba dieedi, kookospähkli baasil!

See muudab ka kakaod, mida te kasutate. Regulaarne Hershey'i või kaubamärgi kaubamärk võib olla häbis hea, kuid kui soovite parima maitse, siis minge kõrgema kvaliteediga magustamata kakaopulbrisse. Orgaanilised kaubamärgid on tavaliselt parimad ja sellel on erakordselt rikas maitse.

Veel üks asi, mis tõstab selle hommikuse kuumašokolaadi segu maitset, on Sukrin Goldi kasutamine. Madala süsinikusisaldusega pruuni suhkru asendaja suurendab tõeliselt šokolaadi maitset. Mulle meeldib maitse tunduvalt paremini kui tavaline magusaine nagu Swerve kasutamine.

Kui meid külma ilmaga hoiame, hoia see kindlasti valmis naturaalset kuuma kakao segu. Pärast valmistamist vajate ainult kolme supilusikatäit segu iga tassi kuuma veega. Siis on see kiire kuum šokolaadijook!

Mul on vanem küpsetatud šokolaadi retsept, mis oli valmistatud rasket koort. Selle retsept leiate siit. Kuid ma arvan, et see retsept maitseb paremini ja seda on lihtsam teha.

Kas teete oma madala Carbi kohe kuuma kakao seguga? Kas leiate, et see on mugavam kui suurema partii valmistamine küpsetusplaadis või ahjus?

Like this post? Please share to your friends:
Lisa kommentaar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: