Hi-Lo Cereal Low Carb toote ülevaade

Hi-Lo Cereal Low Carb toote ülevaade

Hommikuhelbed ei ole palju valikuvõimalusi, kui te ei soovi ise teha. Hi-Lo Cereal on comercially available low carb toode.

Pärast viimast postitust on möödunud. Nagu mõned teie teada minu hiljutisest Facebooki postitusest, olin õnnistatud tervisliku beebi tüdrukuga mitu päeva enne jõule. Ma otsustasin blogi läbi murda, kuna rasedusaeg oli pikkade töötundide ajal, mis jätsid mulle väsinud ja vähese vaba ajaga.

Nüüd olen hõivatud vastsündinu lapse eest hoolitsemise eest, nii et köögis valmistatavate toiduvalmistamise ja valmistamise aja leidmine pole kerge. Raseduse ajal ma tegin oma süsivesikuid ja isegi meeldis mulle, mida ma kunagi varem puudutanud ei oleks. Kui pühad on möödas, kavatsen ma minna tagasi regulaarsele madala süsivesinike sisaldusele.

Ma sain raseduse ajal umbes 30-35 naela. Täna hommikul on mul umbes 15-20 naela kaotanud, et naasta oma rasedust enne rasedust.

Hi-Lo Cereal Low Carb toote ülevaade

Tahtsin kiiresti läbi vaadata ühe hiljuti avastatud teraviljasaaduste. Bränd on Hi-Lo toidutööstuses. Algselt leidisin ja ostsin toote Netrition'is, kuid nüüd on see mugavam osta Amazonist.

See on minu uus hommikuse nälja lahendus, sest mul ei ole alati muna tegemise aega ega energiat. Teravilja on Splendaga magustatud ja sisaldab kahte maitset, vanilli mandlit ja Maple Pekanot. Ma armastan mõlemat maitset, aga nagu Maple Pekanil on natuke rohkem.

See teravili on suurepäraselt ühendatud siidimõõtmata mandlipeaga. See muudab suurepärase kiire ja hõlpsa Hi-proteiini, madala karbamiidi hommikusöögi. Net süsivesikud on umbes 6 g iga 1/2 tassi serveerimise kohta. Ühe portsjoni valk on 12 g, nii et see täidab teid mitu tundi.

UPDATE: Hi-Lo Cereal on fantastiline toode, kui sul ei ole palju aega vähese süsinikusisaldusega teravilja saamiseks. Kuid ma enam ei soovita Splenda magusaid tooteid, kuna olen liigutanud need, mis on kõik looduslikud.

Like this post? Please share to your friends:
Lisa kommentaar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: