Hapu Paleo Keto Brownies - Dairy Free ja Nut Free

Hapu Paleo Keto Brownies – Dairy Free ja Nut Free

Neile, kes vajavad šokolaadiparandust, armastad neid paleo-keto-pruunikas on rikas ja šokolaadne. Ja neil pole suhkrut, gluteeni, piima või jahu.

Ma olen hiljuti eksperimenteerinud psylliumiga. See ei ole mitte ainult munade hea aseaine, vaid see on ka hea mahtuv aine.

Peate olema ettevaatlik, kui kaasate selle toiduga kaasa selle kõrge kiudainesisalduse. Seda tuleks alati kasutada piisava vee tarbimisega.

Ja nagu kiudude tarbimine, ei taha te üle parda minna. Kui teete, võib see põhjustada puhitus ja gaas. Nii kasutage seda mõõdukalt.

Minu sõber ja väike Carb blogger, Maria Emmerich, kirjutas suurepärase artikli Fiber Müdi kohta. Soovitan teile seda lugeda. Ta räägib, kuidas teie toidulisandite kiu võimendamine võib tegelikult vähendada soolefloora ja ärritada soolestiku vundamendit

Ma tegin nendele paleo-keto-pruunikele psüülliumi, kuid ma võiksin proovida lisada täiendavat muna või kahte seda, et see välja jätta. Ma lihtsalt ei tahtnud liiga palju muna maitset.

Üks põhjustest, miks ma ei soovi rohkem mune lisada, on see, et ma olen tundlik kana munavalgede suhtes. Sellepärast kasutasin retseptis samalaadset partii mune.

Kui ma lisasin veel ühe muna ja jätaksin psüülliumi, ei oleks ma võinud tulemust testida. Nii et ma pean maitsekatse tegema, et keegi teine ​​oleks.

Need paleo-pruunid on väga sarnased mulle tehtud hapukoore šokolaadikoogiga. Ja enamik süsivesikuid pärineb šokolaadist, millest mõned on kiudainete kujul.

Seal on palju tooteid, mis põhjustavad kõrge kiu sisalduse tõttu väga vähe süsivesikute arvu. Ma ei soovita neid tooteid regulaarselt kasutada. Eriti pärast Maria artikli lugemist.

Tegelikult on paljud kõrgekvaliteedilist netokarbi tootjad tegelikult väga töödeldud rämpstoitu. On palju parem saada oma kiudaineid kogu toidust.

Šokolaadi looduslik kiud ei ole midagi, mida peate muretsema. Niisiis võib nende paleo-keto-pruuniste partii purustamine olla ohutu ja halastamatu kohtlemine.

Ma olin väga õnnelik, et šokolaadi ei ilmunud toidule, millest ma tundlik. Siiski näitasin ma, et tundlik on kaunapuu, mida kasutatakse sageli asendusena.

Ilma massipõhise magusaine või suure kiudaine-siirupi magusaine kasutamiseta on peaaegu võimatu valmistada pehmeid ja pehmeid sarnaseid paleo-ketoorkuneid. Võin taastada tavalises pruuniks mõeldud tekstuuri teisest retseptist, kuid see tugines polüdekstroosile või kiudaasiirupi kasutamisele.

Mul oli ka edu, kasutades suhkruveskis niisket kooki nagu väikest süsivesikuid. Selle retsept leiate siit. Ma kasutasin Carbquiki originaalses retseptis, aga ma olen sellest gluteenist eemaldunud. Mandli jahu või segu mandli- ja kookospiimajast on hea asendaja.

Tegelikult on minu suvikõrvitsad retsepti, mida ma sooviksin nüüd töödelda, et mul on rohkem kogemusi koos gluteenivaba vähese süsivesiku sisaldusega retseptidega. Madal Carb Yumi sait on aastate jooksul nii palju kasvanud, sageli kaotan osa vanematest retseptidest.

Ühel päeval loodan ma avaldada tegelikku kokaraamatut, et saaksin jagada paljusid aastaid paberkandjal postitatud retsepte. Ja ma tahaksin luua paar uut retsepti, mis on mõeldud välise raamatu jaoks. Ehkki e-raamatud on muutunud väga populaarseks, on paljud inimesed ikka eelistanud traditsioonilisi kokaraamatukogusid.

Like this post? Please share to your friends:
Lisa kommentaar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: