Grillitud PB & J - Mynutritionalpal.com

Grillitud PB & J

Kuidas ma olen elanud ligi 30 aastat ilma maapähklivõi ja želee võileibu grillimiseta !? PB & J võileiba on minu lastele ja minule lõunale minnes, sest nad on nii kiire ja lihtne ja me ei saa kunagi piisavalt selle maapähkli tuhiku heausega, kuid ma ei oleks kunagi mõelnud, et neid veel hiljuti veel mõnevõrra lisandunud. Nii teeb sellist top-top PB & J ja see lihtsalt annab sellele täiesti kuldse terava kooriku koos pehme leiva sees ja täispuhutava jama ja maapähklivõi sees. Peale selle on kena külmhooajal soe võileib, nii et see on parim viis selle aja jooksul teenida. See on minu idee kasvanud PB & J-st, kuid muidugi on lapsed seda ka armastavad!

Ma armastan neid Smucker'i puuviljatooteid teha, need on minu käes, sest ma tean, et ma võin loota nende ehtsatele puuviljamaitselistele maitsele, ja ma armastan kõiki erinevaid sorte, mida nad valivad. Smykeri puuviljakonservide PB & JSi loomine aitab mul oma lastega aega nautida ja tänada seda elu oma elus. Plus, see viib mind tagasi oma lapsepõlves ja on laps jälle iga kord, kui ma naudin PB & J. Mõned minu isiklikud lemmiktoidud on Smucker'i madala suhkruga maasika leviku ja Smucker'i mustikat säilitusained ja muidugi, kes saab selle kreemja Jifi maapähklivõi saada? Ma armastan sukeldumist keskpäeva lusikaga!

Meie kodus võime süüa PB & J igal päeval, kuid meie lemmik aeg on lõunasöögi ajal, nii et võime istuda ja nautida neid koos lihtsa, kuid maitsva lõunasöögiga. See on võileib, mille laps on heaks kiidetud, kasvanud heaks ja kindlasti panevad kellegi poole naeratuse!

Pidage meeles, et tellite Mynutritionalpal.com uudiskirja, et saada oma postkasti saadetud uued retseptiteated!

Jälgi Mynutritionalpal.com Facebookist | Instagram | Pinterest | Twitter kõigile värskeimatele värskendustele, retseptidele ja sisule.

Prindi

Grillitud PB & J

Kas sa tegid seda retsepti? Jäta ülevaade.

Koostisosad

  • 2 viilu valge või nisu sandwich leiba
  • 1 spl maapähkliõli, pehmendatud
  • 1 1/2 – 2 Tbp Jif kreemi maapähklivõi
  • 1 1/2 – 2 Tlb juustu Fruit Spread, mis tahes maitse

Juhised

  1. Või võõrana leiba, kasutades 1/2 tl iga viilu, seejärel jagage maapähklivõi ühe viilu pealetõmmatud küljelt ja levita koorem jäänud viilude külge. Levy koos võileibuga. Kuumutage keskmise kleepuvat kolbi üle keskmise kuumusega. Asetage võileib pannil ja küpseta kuldpruuniks alt, seejärel libistage ja küpseta kuldpruuniks vastasküljelt. Lõigake pooleks ja teenige soojas.
Like this post? Please share to your friends:
Lisa kommentaar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: