Deb's Kale salad Apple ja Pekanipähklitega

Deb's Kale salad Apple, Jõhvikad ja Pekanipähklid

Ma lihtsalt astusin oma kappi, tõmbasin väikest stringi, mis riputas valguse laest ja arvutas 14 paari saapaid. 14 paari. See on kahekümne kaheksa eraldi saapad. Enamik neist on mustad, mõnel paaril on kontsad, üks paar ratsapaate katab mu põlvede ja kõik peale vihma saapad on valmistatud nahast. Ütlematagi selge, et ma armastan saapaid. Külmadel ilmavalgustused on mu valitud jalanõud ja mul pole neist kunagi piisavalt. Sellisel määral vajavad nad peagi omaette kappi.

Mul on sama sügav kiindumus kapsasalatite jaoks. Kale salatid teevad mind õnnelikuks. Need on mu dieeti peamised elemendid samamoodi, et saapad on minu riidekappi peamised osad ja ma ei lase neil kunagi varjata. Kile salatid, ma ütlen teile, on vastus igat liiki probleemidele.

Liiga kuum väljaspool midagi süüa? Kale salat. Tihedad teksad? Kale salat. Tunnete haiget? Kale salat. Hüvasti üle? Kas tahad süüa kõik oma mured? Kale salat. Kas te ei tea, mida pannakse paale, gluteenivabasse ja taimetoitlusega osalejatele? Pange oma parimale diktori häälele ja karjule, "kaaaale salaaaaaaaad!"

On mõni trikk, et muuta kapslisalati maitse suurepäraselt, mida ma siinkohal välja töötanud. Iga kord, kui ma olen kuulnud reaalses sõjas või kommentaarides, et üks mu kaneeli salat retseptid muutis need harilikult harilikule salatile, ma olen rõõmus.

See salat on neljas kaneeli salat, mis ilmub minu blogi ja kindlasti mitte viimane. See on südamlik ja väärtuslik puhkus, täis krõbe õunast, redisist ja pekanipähklist, mis on täidetud magusate, rubiinpunaste punaste jõhvikate ja jämeda kooritud kitsejuustuga ja viskad sippise meega sinepi korrastamisel. Mis ei armasta?

Retsept pärineb Deb Perelmani The Smitten Kitcheni kokaraamatist, millest tuleb veel palju retsepte. Ma kujutan ette, et kui olete leidnud oma tee toiduainete blogi, siis kindlasti tunnete Smitten Kitchenit.

Deb'i blogi on lihtsalt öeldes parim. Ausalt, ma mõnikord ei tea, miks keegi (ennast täielikult kaasatud) häirib toiduga blogimist, kui Deb on sel viisil meediumit selgelt omandanud. Tema kirjutamine on võluv ja vaimukas. Tema retseptid on nii kujunduses kui ka elluviimisel täiesti säravad. Tema fotod teevad, et tahad sulgeda kõik, mida te peaksite tegema, kui leiad ennast blogis oma blogis ja minema köök kohe.

Olin pikka aega ootamas oma kokaraamatu vabastamist ja nüüd, kui mul on oma eksemplar, mis jääb minu kohvilauale, võin öelda, et see on suurepärane. Iga retsept on hoolikalt testitud ja illustreeritud Deb'i enda fotodega ja Deb ei lase sul kunagi alla. Kui sulle meeldib süüa, soovid sa seda kokaraamatut. Kui te ei ole kindel, mida osta pühade hooajal, siis tee see see kokaraamat. Tõsiselt Kas ma mainisin, et tal on täielik taimetoitlussektsioon ja seal on 90 lehekülge magustoidu?

Ma tegin mõnevõrra muudatusi Deb'i kaneeli salat retsepti, arvestades hooaega ja seda, mida mul oli laos hoones. Lisasin tükeldatud Granny Smithi õuna ja müüsin kuivatatud kirssidega kuivatatud jõhvikate. Ma kasutasin ka valge veini äädika asemel õunasiidri äädikat, kuigi ma pole kindel, et ma saan tõesti maitsta lõpptulemuse erinevust.

Ma teen selle sala täna õhtul koos Downtoni kloostri tüdrukute öödega ja teeb selle taas oma pere tänupüha jaoks. See on võitja.

Hea, surnud, puhkusväärtusega toores kala salat, tükeldatud Granny Smithi õun, jõhvikad, röstitud pekanipähklid ja kitsejuust. See on nii taimetoitlane kui gluteenivaba.

Koostisosad

Salat

 • ½ tassi pekanipähklit
 • 8 untsi kapsas (ma kasutasin regulaarselt lokkis rohelist kast, kuid Deb soovitab Cavolo Nero või Lacinato, dinosaurus või Toscana kale)
 • 4 kuni 5 keskmist redise
 • ½ tassi kuivatatud jõhvikat (või kuivatatud kirsse)
 • 1 keskmine Granny Smith õun
 • 2 untsi pehme kitsejuust, jahutatud

Tualettruum

 • 3 spl oliiviõli
 • 1 ½ supilusikatäit õunasiidri äädikat (või valge veini äädikat)
 • 1 supilusikatäis sile Dijoni sinep
 • 1 ½ tl mett või vahtrasiirupit
 • Mere soola ja värskelt jahvatatud pipar maitsta

Juhised

 1. Kuumuta ahju 350 kraadini ja levitada pekanipäike küpsetusplaadil. Kastke neid kuni kergelt kuldse ja lõhnava, umbes 5 kuni 10 minutiga, visklege neid üks või kaks korda, et veenduda, et nad küpsetaksid ühtlaselt. Eemaldage salv ahjust ja laske sellel jahtuda.
 2. Tõmmake kaneeli lehed välja tugeva varre küljest ja visake varred ära. Kasutage koka nuga, et tükeldada kiskuke väikesteks hammustavateks tükkideks. Kanna kapsa suurtele salati kaussidele. Piserdage väikest piitsa meresoola üle kapsa ja massaaþige lehti oma kätega, laske korraga kergelt välja kukkuda suuri käputäiteid, kuni lehed on tumedamad ja lõhnavad.
 3. Värsked viilud redisile (seda on lihtsam teha, kui sa hakkad esmalt lõikama juurkest, nii et võite redisoomi aluse asetada lõikelauale). Lisage need kaussi.
 4. Röstitud pekanipähklid ja jõhvikad (või kirsid) röstitud ja lisage need kausse. Lõigake õun väikesteks hammusmikeks ja lisage see kaussi. Kooremajuust koorma üle ülemise osa.
 5. Pisut kaussi pühkige koostisained kokku ja valage koorik salatile. Kallutage, kuni salat on krohvitud ühtlaselt. Serveerige viivitamatult või veelgi paremaks maitsmiseks, laske salati mariniseerida kastmes 10-20 minutit enne seda.

Märkused

Retsept kohandatud Deb Perelmani The Smitten Kitcheni kokaraamatukogus.
Tee vegan: Jätke kitsejuust ära ja kasutage apteegis asuvat mesi asemel vahtrasiirupit.
Kui teile meeldib see retsept: Kindlasti vaadake mu kapsasalatid siia!

▸ toitumisalane teave

Näidatud teave on online toitumise kalkulaatori poolt antud hinnang.Seda ei tohiks pidada professionaalse toitumisspetsialisti nõuande asemele.

Like this post? Please share to your friends:
Lisa kommentaar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: