Crustless Zucchini Redis Quiche - Paleo

Crustless Zucchini Redis Quiche – Paleo

Kas te järgite väikest süsivesiku söömise viisi, vaid proovige ka Paleo eluviisi järgida? Proovige seda Nami Paleo koorimata suhkruroo redis quiche.

Kui ma esimest korda alustasin vähese süsivesinikega, kasutasin ma palju vaevaga. Nõu on nii lihtne kokku panna. Eriti kui see on koorikmata. Ma tegin harva nendel päevadel välja, kuid leidis Vivica Menegazi suurepärase retsepti uue Ultimate Paleo kokaraamatul.

Olen jälginud Vivica blogi Toitunud Cavemani juures. Ta on palju hämmastavalt madala süsivesikutega retsepte. Ta on ka Vivica sertifitseeritud toitumisspetsialist ja tervendavate toiduainete meetodi looja.

Ma olin põnevil, kui Vivica küsis, kas tahaksin vaadata Ultimate Paleo kokaraamatut. See on vapustav kogumik 900 Paleo retsepti. Vivica on üks kaasautoreid. Kuigi mitte kõik retseptid on vähese süsivesikutega, ma teadsin, et ma leian Vivicast väga hea süsivesiku retsepti kokaraamat.

Ma olen proovinud liikuda rohkem Paleo dieeti, kuid magusained ja piimatooted hoiavad mind rohkem Primal stiilis dieeti.

Paleo dieedil lubatud ainus madala süsivesinikuga magusaine on stevia ja ma lihtsalt ei suutnud seda õiget magusat maitset kasutada, kasutades seda üksinda. Eritritooli lisamine on alati parim.

Paleos pole lubatud ka piimatooted. Ja mul on peaaegu võimatu loobuma juustust ja rasvast koorest. Ma tean, et piimatooted võivad olla põletikulised, kuid lihtsalt liiga maitse järgi loobuma.

Tavaliselt lisan juustu, kui ma seda teha. Kuid kuna see on Paleo retsept, pole selles juustu. Arva ära? Ma ei jää juustust maha! Vivica retseptsioon nõuab värskeid ürte ja ma kasutasin rosmariini. Maitsetaim oli rohkem kui juustu puudumine. Nii et ma pean oma retseptidest lihtsalt vaevama maitsetaimi ja vürtse!

Vivica retsepti kokaraamatul on koorimata suvikõrvitsad. Ma ei suutnud ühtegi salatikarvi leida, nii et ma kasutasin mõnevõrra arbuusri redisid. Arbuise redis tõesti tegid toidunäidu värvi. Nimetus sobib neile hästi, kui need lõigatakse välja nagu mini-arbuusi viilud.

Kui oled köögiviljase väljavalituks, on see Paleo koorimata suhkruni redis quiche retsept kindlasti palun! See on täis naljaköögivilju. Ja vaadake nende köögiviljade suurepäraseid värve valmiskõsikusse!

Ma otsustasin küpsetada küpsetamise tassi. Vivica retseptsioon nõuab 8 x 8-tollist küpsetuspaketit ja ta soovitab lõigata ruutu. Kuid ma läksin traditsioonilisemale ümmargusele kujule.

Ma olin tõesti rahul sellega, kuidas see maitsestamata suvikõrvitsate redis quiche retsept ilmus. Nüüd hakatakse seda sageli tegema ja ma muudan vürtse ja köögivilju, et anda sellele erinevad maitsed. Kes vajab juustu, kui maitsetaimed ja köögiviljad annavad teile kõik vajaliku maitse?

Kui proovite liikuda Paleo dieedi juurde, on Ultimate Paleo kokaraamat väga hea viis alustamiseks. Üle 900 retseptiga on kindlasti tegemist toniga, mida soovite proovida kohe. Kuigi see ei ole madal karbamiidi kokaraamat, on suhteliselt lihtne teisendada enamikku retsepte, kui mõnda aega olete olnud karbiimata.

The Ultimate Paleo kokaraamatul olevad retseptid pärinevad Arsy Vartarist ja üheksast populaarse Paleo bloggersist. Arsy on Paleo retsepti ja elustiili blogi, rubiinide ja redistide asutaja ning on kirjutanud kahte teist Paleo kokaraamatut.

Tore oli näha väikest carb bloggerit Vivica Menegaz, mis oli raamatus näha. Tema retseptid on mõned minu lemmikud, mistõttu ma tahtsin proovida oma quiche retsepti ja tähista seda siin.

Like this post? Please share to your friends:
Lisa kommentaar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: