Buffalo kana lihapall - madala rasvasisaldusega gluteenivaba

Buffalo kana lihapall – madala rasvasisaldusega gluteenivaba

Vürtsi see gluteenivaba madala carb Buffalo kanafilee. See kasutab põrandalöögi kana tiibade maitseta kana kõigutatult!

Ma tõesti naudin head naturaalset süsivesikuid, kuid ma ei tee seda sageli. Ma pole kindel, miks, sest see on kiire toidupois ette valmistada, kuid see nõuab veidi toiduvalmistamisaega.

Selleks, et vürtsitada asju natuke, tegin ma viimasel nädalavahetusel madala carb-pühvli kanafilee. Ma olen juba terve nädala ja terve nädala ja terve hingamisteede infektsiooniga haige.

Niisiis, keegi ei tahtnud süüa süüa, sest tahtmine on saastunud. See tähendab lihtsalt seda, et ma jään ülejäänud nädala sisse sööma.

Mul oli idee selle gluteenivaba Buffalo kanafilee kohta retseptist, mis oli postitatud umbes Toidu kohta. Ma ei vaevu panna ühtki magusat kaste üleval.

Selle asemel teenin viilud sinise juustukastmega. Ma jättis ka sibulad välja ja kasutas sibulapulbrit. Proovin sibulast eemale jääda, kui suudan, kuna need on laaditud süsivesikuid.

Ma tegin suuri edusamme, asendades leivapurkse asemel kookospiimajaga lihakooki, nii et seda, mida ma oma retsepti kasutasin. Mõned inimesed soovivad kasutada mandli jahu, et saaksite seda kasutada, kui soovite. Ma arvan, et kookosejahu seob paremini.

Te ei soovi, et seller oleks liiga karge, nii et see on keedetud võiga ja küüslauguga, enne kui see lisatakse Buffalo kanaliha. Samuti soovite veenduda, et seller on peeneks kuubikuteks.

Kõik Buffalo kana tiibade suurepärased asjad segunevad. Ma kasutasin Frank'i RedHot tiibekast ja vähese maapähkliga Cayenne'i pipart. Siin on kasutatud sinise juustu tükke ja valmistatud sinist juustukoorimist.

Kui teil on aega, võite ise kana liha lihvida. Ma kasutasin lihunikast valmistatud liha. Kui kõik on kõik kaussi segatud, viiakse see üle õlitatud küpsetuspannile ja kujundatakse kuppelks.

Ma kasutan tavaliselt lihaveini valmistamisel leivakarpi, kuid algne retseptsioon kutsus üles viilutatud broileri pannot, nii et ma kasutasin selle asemel. Pilud võimaldasid vedelal vedelikul välja voolata ja põhjas mitte koguda.

Ma ei suutnud oodata selle madala Carb Buffalo kanafilee pärast selle toomist. Et olla kindel, et see oli täiesti keedetud, kasutasin digitaalset temperatuuriandurit, mis ühendas minu ahju. See teavitas mind, kui liha saavutas sisetemperatuuri 165 ° F.

Ma teenisin lihaveiste viilu koos mõne sellerirandiga ja mõne ekstra sinise juustukastmega. See oli täiesti maitsev! Eriti naudite seda roogi, kui olete Buffalo torni ventilaator nagu mina.

Kui teile meeldib see ekstra vürtsikas, võite alati pritsida veidi rohkem kuuma kastmega, kui serveerite või lisate rohkem liha segu. Ma arvasin, et vürts oli peaaegu õige.

Buffalo kanafilee valmistamise mõte pole mul kunagi varem olnud. Mul on hea meel, et ma komistasin esialgset retsepti. Võib-olla pean proovima proovima uusi lihakooki maitset. Lihaveok on selline suurepärane küpsetatud retseptsioon nagu mina!

See retsept oleks suurepärane serveeritavatele lihapallidele söögiisu jaoks. Vean kihla, et jalgpalli fännid oleksid tänulikud, et nad ei saaks oma käed nii räpane kui söövad korrapäraseid Buffalo tiibu.

Ma teeniksin neid hambaorkidega ja sinise juustukastmega kaussi kastmiseks. Kas see pole kõlama nalja? Loomulikult oleks pisut rohkem pallideks liigutamist, kuid küpsetusaeg oleks palju väiksem!

Loodan, et te naudite seda madala süsivesikute keetja retsepti nii palju kui ma tegin. See on kena muutus tavapärasest keto-lihakookist. Mis on sinu lemmik maitsestatud lihakook?

Like this post? Please share to your friends:
Lisa kommentaar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: