Blueberry Swirl juustukook - madal Carb-gluteenivaba

Blueberry Swirl juustukook – madal Carb-gluteenivaba

See on ilus madal süsivesiku muskaatpüree keeksikoogikas on kiire ja lihtne valmistada. Ta kasutab lihtsat mustikat püree ja gluteenivaba mandli jahu põhinevat koort.

Puhkuse küpsetusaja hooaeg on meie peale, nii et ma arvasin, et see sobib uuele juustukoogi retseptile küpsetama. See on lihtsalt õunvilja keeksikoogi retsept koos gluteenivaba mandlipüüdjaga, mis küpsetab küpsetuspast.

Retseptsiooni täitmise osa saab hõlpsasti kahekordistada, et mahutada tavapärasesse 10-tollisesse vedruvormipakku traditsioonilisemasse juustukooki. Ma säilitaksin maapähkli koostisosade samaks, kui kasutaksite vedruvormi, kuna koor ei oleks külgede kaudu pressitud.

Seda madala süsivesikute mustika šokkade juustukooki võib teha kas külmutatud või värskete mustikatega. Seda võib teha ka ettevalmistatud suhkruvaba mustika siirupi või kastmega, nagu mul on siin retsept.

Ma olen ikka veel palavikult töötanud stseenide taga, mis puhastavad selle blogi veebisaidi disaini. Mul on nii palju asju, mida ma tahan teha, kuid nii vähe aega.

Järgnevatel kuudel tulevad paljud peen muutused. Suur osa muudatustest, mida blogisse panen, on mõeldud selleks, et lugejad saaksid veebisaiti navigeerida ja leida asju, mida nad otsivad.

Kahjuks, kuna olen veebisaidi disainis palju aega kulutanud, pole mul olnud nii palju aega kui soovin uute retseptide postitamisel. Ma võin mõneks ajaks pühadest tööle minna, nii et võib-olla annan mulle aega mõlema tegemiseks.

Selle molluskirikaga juustukookiga proovisin uut koorikretseptit. Enamik minu eelmisi vähese süsivesikujoogiga küüslaugukokke on valmistatud pekanipõhise koorikuga, nagu see, mida ma kasutasin oma jõhvikasõstra keedukooki retseptis.

Kuna ma kasutasin selles retseptis puhastatud külmutatud mustikat ilma vedeliku lisamata, oli puuvilja juurte täitmisel natuke keeruline. Võib-olla oleksin pidanud laskma mustikul natuke vett sulatada või lisada natuke vett, et puuviljapüree oleks õhem.

Kuigi mustikaspüree oli paksem kui ma oleksin soovinud, võis mul endiselt õnnestuda neile korralikult tõmbuda. Nii hakkasid mustikamurdjad enne küpsetamist välja nägema.

See on tulemus pärast küpsetamist. Lõpuks lõpetasin juustukooki 40 minutiga, nii et see on natuke pruun. Tõenäoliselt võinuksin selle välja võtta natuke varem vahetult enne keskuse loomist.

Kuigi on kindlasti mõningaid võimalusi paranduste tegemiseks, olin ma üsna rahul, kuidas see madal süsivesiku ja gluteenivaba mustikasõstra keedukook ilmnes. Kõik retsepti täiustused oleksid välja näinud, kuna see oli üks väga näriliste juustukook.

Ma kasutasin seda retsepti alusena minu madala süsivesikute kõrvitsa juustukooki retsepti valmistamiseks. See on ka super kreemjas, nii et kui teie kõrvitsa väljavalituks, peate kindlasti proovima.

Ja kui sa ei kuulu küpsetatud juustukoogidesse, siis vaadake kooki ilma keetmata suhkruvaba kirstukoogi retseptidest, mille ma panen kogukonna lauale kokku. Tšerikoog on selline maitsev vähese süsivesikujoogi magustoit!

Like this post? Please share to your friends:
Lisa kommentaar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: